2018 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Takip Başlığı

Ben kimim ki beni kayirsinlar yahu, forumda kimseyle tanismisligim yok konusmuslugum yok. Kendi kendine hikaye uyduruyorsun.

Ha ayrica ben orada seni de kast etmemistim ama neyse.

İflas etmiş kulüp neyin muhabbetini yapıyorlar sabahtan beri. Devamlı zarar eden ,her sene zararı büyüyen şirket mi olur. Batmışız işte neyin kafasını yaşıyorlar bunlar. Mali olarak bu bataklığın sorumlularını İbra edenler haindir, daha ötesi yok.

"Sonunda her şey bakkal hesabına gelir, hakikat budur gerisi laf-ı güzaftır" İbrahim Göknar...

Altına imzamı atıyorum...Sürekli yazıyorum başlıklar açtım türk futbol kulüplerinin iktisadi durumu diye deniz bitti fb-bjk-ts teknik iflas etti ve tek kurtuluşu olan biziz...

Geçen sene borç 330 milyon dolar değil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum?

adam kulübü satin dedi

Kişisel görüşüm forum da sataşma olursa ayıptır, ama eğer ki göz yumma varsa bu daha büyük ayıptır.

Uzatmayip izleyici olarak duruyorum iste . Senin hakkindaki dusuncemi yazsam bunu kaldiramayacaginin farkindayim , o yuzden aramizda en azindan saygi kalsin diyerek 2-3 haftadir susuyorum
Senin kesinlikle sorunun var.Hikmet Koyuncuoğlu konuşuyor İBB hakkında burada yazıyor adam.Sen gitmiş bana laf atıyorlar sen de destekliyor diyorsun.Kesinlikle problemlisin başka açıklaması yok bunun.

Yabancı ortağı dillendiren kişiler oldu,ilerki günlerde konuşulabilir bu konu.

Sanki her gün kurul toplaniyor da az konusun diyorlar.

Dinlemeyeceksen umrunda degilse üye olma arkadas. Zaten seyinizde bile degil kulüp, gelme o zaman kurula.

Uğur bey iyi diyorsun da bu adam dünü bırakalım bugünü bırakalım mayıstaki seçim diyor. Bu klübü soyanlar ki isim ayırt etmeden sürekli ibra oldu bunuda ibra edin diyor. O zaman kusura bakmasın ama bu borç bok biter. Benim olmayan parayı yada şirketi bana verseler anasını bellesem ve bana kimse birşeyler yapamasa bende saltanatımı yürütürüm. Genel kurul dediğimiz yapı kurul değil koyun ahırı olmuş.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Zengin olsam butun bankalar ile konusup Galatasaray'in borclarini ustume alip Kongre'de adam ederdim hepsini.

Beyaz TV de dalga gectikleri adam cikti.

Renktas ben ciftikbank uyesi degilim merak etme , bahsedilen satasma mesajinin ne zaman yazildiginin farkindasin

kulüp satılınca herşey dört dörtlük mü olacak? her satılan kulüp Chelsea, Man City gibi uçuyor mu? Portsmouth vardı bir zamanlar EPL’de sonra Araplar aldı. logoyu falan değiştirdiler hatta şimdi nerede biliyor musunuz?

Herşeyi geçtim ulan taraftarı olduğunuz kulübe bir görgüsüz Arap petrol milyarderinin birinin gelip oturmasını, satın aldığı kulübü hakkı olarak babasının kulübü yönetmesini nasıl kabulleniyorsunuz? hazmedebiliyorsunuz?

Geri
Üst Alt