Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kulüp satılınca herşey dört dörtlük mü olacak? her satılan kulüp Chelsea, Man City gibi uçuyor mu? Portsmouth vardı bir zamanlar EPL’de sonra Araplar aldı. logoyu falan değiştirdiler hatta şimdi nerede biliyor musunuz?
Herşeyi geçtim ulan taraftarı olduğunuz kulübe bir görgüsüz Arap petrol milyarderinin birinin gelip oturmasını, satın aldığı kulübü hakkı olarak babasının kulübü yönetmesini nasıl kabulleniyorsunuz? hazmedebiliyorsunuz?
Uğur bey iyi diyorsun da bu adam dünü bırakalım bugünü bırakalım mayıstaki seçim diyor. Bu klübü soyanlar ki isim ayırt etmeden sürekli ibra oldu bunuda ibra edin diyor. O zaman kusura bakmasın ama bu borç bok biter. Benim olmayan parayı yada şirketi bana verseler anasını bellesem ve bana kimse birşeyler yapamasa bende saltanatımı yürütürüm. Genel kurul dediğimiz yapı kurul değil koyun ahırı olmuş.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Suan peki bir fark varmi?kulüp satılınca herşey dört dörtlük mü olacak? her satılan kulüp Chelsea, Man City gibi uçuyor mu? Portsmouth vardı bir zamanlar EPL’de sonra Araplar aldı. logoyu falan değiştirdiler hatta şimdi nerede biliyor musunuz?
Herşeyi geçtim ulan taraftarı olduğunuz kulübe bir görgüsüz Arap petrol milyarderinin birinin gelip oturmasını, satın aldığı kulübü hakkı olarak babasının kulübü yönetmesini nasıl kabulleniyorsunuz? hazmedebiliyorsunuz?
19:15Gecenin bu gec saati diyor.
Saat 20:15.
Biz de 19.15Gecenin bu gec saati diyor.
Saat 20:15.
Tam tersi detaylı yazmıştım satılıp şampiyonlar liginde başarılı olan tek kulüp chelsea o da cech ve drogba sayesindeydi yoksa onlar da hep başarısız oldu üstelik mourinho ile...katılıyorum renktaş hürmetler...kulüp satılınca herşey dört dörtlük mü olacak? her satılan kulüp Chelsea, Man City gibi uçuyor mu? Portsmouth vardı bir zamanlar EPL’de sonra Araplar aldı. logoyu falan değiştirdiler hatta şimdi nerede biliyor musunuz?
Suan peki bir fark varmi?
10.000 kisilik bir grup herseyi istedigi gibi yapiyor.