2018 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Takip Başlığı

Bazi konularin degisik sekilde dallanip en sacma yerlere gitmesini hep ilginç bulmuşumdur. Konu ne ara çiftlik banka geldi biri beni bilgilendirsin lutfen

kulüp satılınca herşey dört dörtlük mü olacak? her satılan kulüp Chelsea, Man City gibi uçuyor mu? Portsmouth vardı bir zamanlar EPL’de sonra Araplar aldı. logoyu falan değiştirdiler hatta şimdi nerede biliyor musunuz?

Herşeyi geçtim ulan taraftarı olduğunuz kulübe bir görgüsüz Arap petrol milyarderinin birinin gelip oturmasını, satın aldığı kulübü hakkı olarak babasının kulübü yönetmesini nasıl kabulleniyorsunuz? hazmedebiliyorsunuz?

Onlar için 2 transfer,2 günlük başarı yeter.Kulübe aidiyet falan önemli değil.Borcu kapatmak için çözüm önermek başka,twittercı tayfanın amacı bu değil.İzliyorlar Real,Barça biz niye öyle değiliz diyorlar.İyi de her kulübün sınıfı var zaten.Bizim de sınıfımız o değil.

polatci ve dursuncu geliyor kapatin

Bos konustu ama konusmasinin sonunda cok dogru konustu ve benden gecer not aldi 143 zafer

Uğur bey iyi diyorsun da bu adam dünü bırakalım bugünü bırakalım mayıstaki seçim diyor. Bu klübü soyanlar ki isim ayırt etmeden sürekli ibra oldu bunuda ibra edin diyor. O zaman kusura bakmasın ama bu borç bok biter. Benim olmayan parayı yada şirketi bana verseler anasını bellesem ve bana kimse birşeyler yapamasa bende saltanatımı yürütürüm. Genel kurul dediğimiz yapı kurul değil koyun ahırı olmuş.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aynı hazirun dursun özbek'i sandığa gömmedi mi? elmalar armutlar karışmamalı üstat ibra edilmeyecek bir şey yok...Galatasray'da ibra edilmemesi gereken idari açıdan tarihinde kimse olmadı sadece mali açıdan ibra edilmemesi gereken iki kişi vardı; Ünal Aysal-Özhan Canaydın... Bu tartışmalar Dursun Özbek yeniden aday olmasın diye yapılıyor da seçimi 2 ay önce kaybetmil adam nasıl 2 ay sonra seçim kazanacak :) İşte millete eğlence, dursun özbek de acaba lan gerçekten seçilebilir miyim diye heveslenir en fazla gider aday olur yine rezil olur bu kez tarihe geçer daha iyi değil mi anladığım kadarıyla dursun özbek muhalifisiniz?

Aslolan galatasaray, kendi düşen ağlamaz artık dursun özbeki tarihte bırakıp yolumuza devam etmek gerek...Ben mustafa cengizin yeniden başkan seçileceğini düşünüyorum zira herhangi bir hatası yok kalan 2 ayda da yapılacak bir hatası yok...Bugün açıklanacak bütçeleri de çok merak ediyorum ilgili başlıkları açmıştım detaylı analiz edeceğiz de işte hayalinde başkanlık olan adamlar-kadınlar çıkıp kendini tatmin etsin diye konuşmalarını bitirmesini bekliyoruz :)

kulüp satılınca herşey dört dörtlük mü olacak? her satılan kulüp Chelsea, Man City gibi uçuyor mu? Portsmouth vardı bir zamanlar EPL’de sonra Araplar aldı. logoyu falan değiştirdiler hatta şimdi nerede biliyor musunuz?

Herşeyi geçtim ulan taraftarı olduğunuz kulübe bir görgüsüz Arap petrol milyarderinin birinin gelip oturmasını, satın aldığı kulübü hakkı olarak babasının kulübü yönetmesini nasıl kabulleniyorsunuz? hazmedebiliyorsunuz?
Suan peki bir fark varmi?

10.000 kisilik bir grup herseyi istedigi gibi yapiyor.

Zafer abi fatalaty yaptı resmen şikeciler ile.

Gecenin bu gec saati diyor.

Saat 20:15.

Galatasaray hic birsey olmaz diyor abimiz ulan iki dursun daha gelse galatasaray kalirmi ortada?

Tam tersi detaylı yazmıştım satılıp şampiyonlar liginde başarılı olan tek kulüp chelsea o da cech ve drogba sayesindeydi yoksa onlar da hep başarısız oldu üstelik mourinho ile...katılıyorum renktaş hürmetler...

Kim kisa kesecegim diyorsa tam tersi uzun ve bos konusuyor

Kulüp satılsın denilmedi. Ortak bulunsun denildi. Arada fark var

Herkes hata yapabilir diyor.İbra edin demeye getiriyor.

Geri
Üst Alt