doruk mk kim kardesım eski uye ısmı falan mı degıstıTebrik ederim ödülün adresi doğru
bu arada oscar kazanmanın bir yolunu bulmuş olabilirim
KENAN = > MK <= Mehmet Arslaner
______________^
________Erman Türker
MK yı laf sokmak : 5 puan
MK toplum içinde rencide etmek 5
MK ya alanen tehdit etmek: 10 puan
MK tenhada kıstırıp, dayak atmak: 20 puan
100 puanı toplayan oscarı asdafaskdfalşsd daha fazla yazamayacağım
Adam seni aldığın ödül için tebrik etmiş senin yaptığına bak, ayıp be ayıp.Başlığa yine girdim yine baktım
ahahahahahahahaha
Her sene hakkım yeniliyor bu Oscar da.
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Tam sana yaraşır bir davranış olmuş MK. Sen neden GSE'sin onu da anlayabilmiş değilim zaten.Başlığa yine girdim yine baktım
ahahahahahahahaha
Sinir, asabiyet, küfür ve gerginlikten sonra şimdi de kıskançlık modunu açmış belli ki. Alkol falan diyoruz lakin bu herifin genetiği bu sanırım. Kale almamakta fayda görüyorum.Adam seni aldığın ödül için tebrik etmiş senin yaptığına bak, ayıp be ayıp.
Geçen beni engelledin mi özel mesaj atamıyorum yazdı. Mehmet beyin yazdıklarını görünce iyi ki engellemişim diyorum.Sinir, asabiyet, küfür ve gerginlikten sonra şimdi de kıskançlık modunu açmış belli ki. Alkol falan diyoruz lakin bu herifin genetiği bu sanırım. Kale almamakta fayda görüyorum.
Zerre haketmiyorsun ama yine de tebrik ediyorum.
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Bu mesajları yazan adam ayrıca şunu özelden nasıl yazabiliyor MK?Başlığa yine girdim yine baktım
ahahahahahahahaha
Sen ne ayaksın minik kuşum?Zeytin dalı uzatıyorum. Sulh teklif ediyorum. Bu hale nasıl geldik bilmiyorum ama ahbap olalım. Üç Günlük dünyada kavga etmenin lüzumu yok. Ne dersin?
Analiz ettim, net tuzak!Bu mesajları yazan adam ayrıca şunu özelden nasıl yazabiliyor MK?
Sen ne ayaksın minik kuşum?