Benim dışında değil benim dışımda. Sonra en iyi Türkçe ödülünü alan üyeye saygısızlık yapıyorsun.Bana burada (benim dışında) psikolojisi düzgün birini gösterir misin?
Benim dışında değil benim dışımda. Sonra en iyi Türkçe ödülünü alan üyeye saygısızlık yapıyorsun.Bana burada (benim dışında) psikolojisi düzgün birini gösterir misin?
Say say bitmez. Balistik Cemal, Tamer Tuna, ,Yasin Şimşek daha istersen sayarım.Bana burada (benim dışında) psikolojisi düzgün birini gösterir misin?
Benim dışında değil benim dışımda. Sonra en iyi Türkçe ödülünü alan üyeye saygısızlık yapıyorsun.
Geçenlerde çıkan GSC mecmuasında da slikoncu cemal diye biri vardıSay say bitmez. Balistik Cemal, Tamer Tuna, ,Yasin Şimşek daha istersen sayarım.
Bere takmayı ihmal etmiyoruz inş ?Güldüm, verdim eksiyi
Kel değilim canım, mükemmel saçlarım var. İyi Forumlar. !Bere takmayı ihmal etmiyoruz inş ?
Bugün akşam köpeklerin günlük rutin mama sevkiyatını yaparken 4 kere düştüm kolumu kırmadığıma şükrediyorum, yerler bildiğin buz cam gibi her yer bir de yokuş aşağı olunca çarşı karıştı. Orada nasıl çözüyorlar bu işi, malum sürekli - lerde çünkü.Kel değilim canım, mükemmel saçlarım var. İyi Forumlar. !
İstanbul'dayım. İzlanda'da değilim. 31 Mart'a kadar buradayım. İyi Forumlar !Bugün akşam köpeklerin günlük rutin mama sevkiyatını yaparken 4 kere düştüm kolumu kırmadığıma şükrediyorum, yerler bildiğin buz cam gibi her yer bir de yokuş aşağı olunca çarşı karıştı. Orada nasıl çözüyorlar bu işi, malum sürekli - lerde çünkü.