2018 Yılında Yeni Rütbe Gelsin Kampanyası

Doruk Ata TANRIVERDİ

DoͣRͭuͣK
Hocaların Hocası
Arkadaşlar merhaba, rütbe konusunda taleplerimizi bu başlık altında belirtebiliriz.

Tepkimizi demokratik yollar ile arayarak, hakkımız olanı alacağımızı düşünüyorum..

Yönetime sesinizi duyurmak için buyrun başlığa..:hat:

Dorukcum, sende taktin rutbelere. Surekli yeni rutbe mi icat edecegiz? Baska derdimiz kalmadi sanirim.

doruk ata
BANLANMAYA YAKLASAN UYE

aADVqW9_460s.jpg

Rütbe gibi işlere çok takılmamak gerek. Sonuçta kafamız arşa değmeyecek.

Dorukcum, sende taktin rutbelere. Surekli yeni rutbe mi icat edecegiz? Baska derdimiz kalmadi sanirim.

yeni rütbeden bahsedilmiyor mevcut ve aktif üyelerin varolan rütbelerinin yükseltilmesinden bahsediyor. ki bence gayet de makul bir istek. şampiyonlukta önemli zafer ve yılbaşılarda cezaların affedilmesi yoluna gidiliyorken böyle bir jesti bence hak ediyoruz. umarım anlayışla karşılarsınız.

Rütbeye ehemmiyet verseydim zat-ı alime ordinaryüs rütbesi isterdim.

yeni rütbeden bahsedilmiyor mevcut ve aktif üyelerin varolan rütbelerinin yükseltilmesinden bahsediyor. ki bence gayet de makul bir istek. şampiyonlukta önemli zafer ve yılbaşılarda cezaların affedilmesi yoluna gidiliyorken böyle bir jesti bence hak ediyoruz. umarım anlayışla karşılarsınız.
Sen farkli anlamissin konuyu. Baslikta yeni rutbeler diyor goruldugu gibi.

Arkadaşlar merhaba, rütbe konusunda taleplerimizi bu başlık altında belirtebiliriz.

Tepkimizi demokratik yollar ile arayarak, hakkımız olanı alacağımızı düşünüyorum..

Yönetime sesinizi duyurmak için buyrun başlığa..:hat:
Avatarın güzelmiş. Cezalı üye rütbemizde yer ayarlayabilirim dilersen.

rütbeler azaltılsın ve sadeleştirilsin ne o öyle çin kerhanesi gibi rengarenk..

Boş boş konular açma. Bir talep varsa tebrikler konusunu kullanın.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kesana soguk diyen, ömrünü cölde gecirmistir herhold.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Geri
Üst Alt