2019-2020 Anti Galatasaray Ağlama Duvarı - Sayfa 4 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

2019-2020 Anti Galatasaray Ağlama Duvarı


rıza çalımbay geçen hafta rize maçında kendi aleyhine hata yapan fırat aydınusu ağır eleştirdi.

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Çaykur Rizespor maçında ceza sahasındaki elle oynama pozisyonunda hakem Fırat Aydunus'un bilerek VAR'a gitmediğini iddia etti.


Çaykur Rizespor maçının son anlarında ceza sahasında yaşanan elle oynamaya pozisyonu nedeniyle hakem Fırat Aydınus'u eleştirilen Çalımbay, "Benim affetmeyeceğim şeylerden bir tanesi hakem arkadaşımızın yaptığı hata. Top direkt koluna geliyor. Bir yerinden seken bir top olsa bir şey demem. Direkt koluna gelen bir şeyi görmüyorsa yazık. Gideceksin, bakacaksın. Oraya 'Var' sistemi konmuş ama gitmedi. Televizyonda da gördük. Sahada canlı gördük. Top direkt koluna geliyor. Onu da hakemin görüp vermesi gerekiyordu. Ya da gidip bakması gerekiyordu. Ben bilerek gitmediğine inanıyorum. Çünkü onun gibi üst düzey bir hakemin bunu görmesi lazım, gidip de bakması gerekiyor. (milliyet)


vizyoncu sayesinde rize de kollanıyor ...
su sezon kume dusmesi gereken gonulden istedigim bir rize var digeride kayseri ucuncu siradada suanlik konyaspor aliyor gonlumu. aykut kocaman gitsin bidahada gelmesin su lige lutfen.
 
saha içinden çok dışında operasyon var

fenerbahçe'nin başı çektiği, beşiktaş ve başakşehir'in yancılık yaptığı ve başta rize, kayseri olmak üzere diğer takımların (1-2'si hariç) piyon olarak kullanıldığı sağlam bir operasyon var. tff'de içerisinde zaten 2 sezondur bu işin.

transfer işlerinde net ortaya çıktı zaten. Vedat'ı biz isteyince 10 diyorlar sonra Fener'e 3'e bırakıyorlar, Deniz'i biz isteyince 10 diyorlar sonra 2.5'e bırakıyorlar. Mevlüt'ü isteyince bonservis istiyor başakşehir sonra Fener'e bonservissiz bırakıyor.

Bir oyuncuyu sessiz sedasız aldık aldık alamadık araya birilerini sokup engellemeye çalışıyorlar. Taraftar da Deniz'i, Vedat'ı, Mevlüt'ü elden kaçırdık diye yönetime isyan ediyor. Ortada net oynanan oyunu görmüyor. Bize gelince 5-10 milyon para istenen adamlar kendi aralarında aleni olarak peşkeş çekiliyor iki sezondur.
 
EDPu4_0X4AEBLOS


EDPu4_0X4AMZWKf
 
Falcao haberleri son bulur yakında, ilk heves şimdi yazıyorlar saçma sapan. Gollerini atmaya başlayınca tam tersi haberler çıkacak yaranmak için.
 
b_176711 (1).jpg


2 senelik üstüste şampiyonluk sonrası oluşan Galatasaray düşmanlığı sonrası puan ya da puanlar aldığımız her maçtan sonra ülkenin her yerinde farklı tonlardan ağlamalar görüyoruz , bu başlık altında toplayıp sene sonunda görelim.​
 

Dün akşam Galatasaray SK ile deplasmanda oynadığımız ve yayıncı kuruluş tarafından canlı yayınlanan karşılaşmanın spikeri Melih Şendil'in maçı anlatırken Galatasaray'ın attığı golde bir amigo edasıyla bağırması, Galatasaray'ın her pozisyonunda sanki o takımın taraftarıymışçasına maçı anlatması kamuoyunun ve bizlerin dikkatinden kaçmamıştır. Spikerin Galatasaray'ın golünün ardından sanki bir Avrupa maçı anlatır gibi, rakip yabancı bir takım gibi coşkuyla sevinmesi ve Falcao naralarının ardından hoşgeldin İstanbul'a, hoşgeldin Galatasaray'a, ilk maç ilk imza şeklinde bağırarak gole sevinmesinin hiçbir şekilde izahı olamaz. Dünyaca tanınan bir marka olan Beinsports kurumuna yakışmayan bir durum ortaya çıkmıştır. Hiçbir şekilde tarafsızlık ilkesine uymayan bir anlatım gerçekleştiren spiker Melih Şendil'in bir daha maçlarımızda görev almasını istemiyor, 1921'den beri var olan ve armasında ay-yıldızı gururla taşıyan Kasımpaşamızın şanlı tarihini hiçe sayan bu taraflı anlatımı kınıyoruz. Süper Lig'in yayıncı kuruluşu olan Beinsports'un artık hiçbir şekilde başka takımların amigosu gibi davranan spikerlerini istemediğimizi ve her zaman tarafsızlık ilkesini benimsemiş spiker ve yorumcuların yayıncı kuruluşta görev almasını istediğimizi kamuoyuna ve Beinsports yönetim kuruluna bildiririz.


Kasımpaşa Sportif Faaliyetler A.Ş.
 

TFF'den yapılan açıklamada, PFDK'nin, Süper Lig'in 3. haftasında sarı-kırmızılı takımın Kayserispor ile yaptığı maçta sportmenliğe aykırı açıklamalarda bulunması nedeniyle Fatih Terim'e 4 maç yedek kulübesine ve soyunma odasına giriş yasağı cezası verdiği belirtildi. Kurulun ayrıca deneyimli teknik adamı 19 bin lira para cezasına çarptırdığı da kaydedildi.
 

‘Artık yeter, orta oyununa son’ başlığıyla yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Merkez Hakem Kurulu’nu (MHK) hedef alan İM Kayserispor Başkanı Erol Bedir şu ifadeleri kullandı:
“TFF Başkanı Nihat Özdemir ve yönetimi, MHK Başkanı Zekeriya Alp ve ekibi; sizlerle özel görüşmeler yapmadan, bazı belge ve kayıtları kurumunuzdan gizlice almaya çalışmadan veya aldığımı iddia etmeden, şu hakemi istemem bana diğerini verin ricasında bulunmadan benim takımıma yardımcı olmadı veya rakibimin lehine düdük çaldı diye hiçbir hakemin görevine son verin talebinde bulunmadan, ne şahsıma, ne temsil ettiğim Kayserispor’a ne de onurlu, mert ve haksızlığa asla tahammül edemeyen büyük taraftarımıza yakışmayacağı için kötü sonuçlardan sonra ağlamadan hakkımızı aramak ve bizi hiçe sayanlara yanıldıklarını haykırmak adına sesleniyorum.”

“KALBİ KARA VE VİCDANI KÖRELMİŞ”

“Şöyle ki; geçtiğimiz sezonun sonuna doğru (20 Nisan 2019) İstanbul’da oynadığımız ve hakem Arda Kardeşler’in skandalları daha sıcaklığını kaybetmemişken dün gece kayıtlarda ve kamuoyunda Galatasaraylı olduğu bilinen, adı mübarek, soyadı kıymetli ancak kalbi kara ve vicdanı körelmiş bir şahsın garip uygulamaları maça damgasını vurmuştur. Genel sıkıntıları tespit etmek için detaylardan yola çıkmamızdan başka çaremiz yoktur. Onun için çok büyük problemleri olan futbolumuzda sadece iki maçımızdaki hakem yönetimlerini örnek vermemiz ayrıntı gibi gözükse de bu iki maç emeğimizin çalındığı, helal ve haramın birbirine karıştığı, önem verenler için adalet, hak-hukuk kavramlarının yerle bir olduğu maçlar olup yıllardır haksızlığa uğrayan Kayserispor’umuza vurulan darbelerin son örnekleridir.”

“BU YAPI DAHA ÇOK CAN YAKACAKTIR”

“Sayın başkanlar; her ikinizin de dürüstlüğünüzden de sorunları çözme konusundaki gayretlerinizden de şüphem yoktur. TFF’de yaptığımız son toplantıda, bizlerin rahatsız olduğu konularda sizlerin de muzdarip olduğuna tanıklık etmiş olduk, İnandık, güvendik, ‘belki?’ dedik. Ama olmadı daha toplantının üzerinden 24 saat geçmeden Kayseri’deki hakem faciası yaşandı. Kanaatimce de olmayacak. TFF ve MHK başkanlığında, şahsi olarak çok itibar ettiğim sizler de olsanız, ben de olsam olmayacak! Bu yöntem ve teşkilat yapısıyla olmayacak. Bu tip hakemleri veya görevlileri, gözü sahada, kulağı başka yerde olup kafasında maddi ve manevi bir çok hesap yapan şahısları küçük cezalarla geçiştirir, uzatmadan anında kapı önüne koymazsanız, bu yapı daha çok TFF ve MHK yönetimini götürecek ve daha çok can yakacaktır”
https://skor.sozcu.com.tr/2019/08/3...=szc&utm_medium=free&utm_campaign=ilgilihaber
 
Üst Alt