—————Muslera

Mariano-Luyi-Marcao-Yuto

——Lemina-Nzonzi-Seri

——-Feghouli-Belhanda

—————Falcao

Bu nasil
Babel-Andone ikilisinden birisini Donk'la birlikte tribüne çıkarmışsın reis ?

Bence Andone ve Babel kesinlikle kadroda olacak hatta kesinlikle biri ilk 11 düzeyinde forma bulacak sık sık

Tribüne çıkan isim Mariano&Nagatomo ikilisinden birisi olur

benim kadroma da saçma sapan dersen artık futbol forumundan golf fan cluba çevirelim

mus
mar luy marc naga
nzonzi
seri lemi
belhanda/fegh
falcao andon/babel

Bu kadro iyi de bunu oynamak için de beklerimizin çok iyi olması lazım ya da Seri ve Lemina'nın mezzela gibi oynaması lazım.

Bu kadro iyi de bunu oynamak için de beklerimizin çok iyi olması lazım ya da Seri ve Lemina'nın mezzela gibi oynaması lazım.

lemina oynar da seriden emin değilim

aslında belhanda da mezella oynar ha onu da düşünebiliriz içerde

bekler malesef zayıf nokta

ama içerdeki maçlarda baya ezeriz ortasahada

—————Muslera

Mariano-Luyi-Marcao-Yuto

——Lemina-Nzonzi-Seri

——-Feghouli-Belhanda

—————Falcao

Bu nasil

temince ben yaptım bunu zaten çok iyi değil mi fm de değişmez dizilişimdir cristmass tree. Possession oynarsan yağ gibi akar. Feghouli ve Belhanda tamamen serbesti rolde olacak. Hatta Feg gizli forvet gibi de oynayabilir. Belhanda'nın presi önden başlatması büyük fark yaratır. Feghouli de isteyince pres yapan bir adam uçurtma kanat ve klasik on no lara göre daha efektif pres yaparlar. Önde baskı işinde çok rahatlarız. Arkada ki üçlü de komple oyunun iki yönünde oynayacak. Bir atlet beklerimiz eksik ama topu iyi çevirirsek idare ederler. Bu ekibi ligde çözecek rakipte çıkmaz çok net. Sıkışırsan da alırsın Moru oyna karıştırırsın ortalığı.

temince ben yaptım bunu zaten çok iyi değil mi fm de değişmez dizilişimdir cristmass tree. Possession oynarsan yağ gibi akar. Feghouli ve Belhanda tamamen serbesti rolde olacak. Hatta Feg gizli forvet gibi de oynayabilir. Belhanda'nın presi önden başlatması büyük fark yaratır. Feghouli de isteyince pres yapan bir adam uçurtma kanat ve klasik on no lara göre daha efektif pres yaparlar. Önde baskı işinde çok rahatlarız. Arkada ki üçlü de komple oyunun iki yönünde oynayacak. Bir atlet beklerimiz eksik ama topu iyi çevirirsek idare ederler. Bu ekibi ligde çözecek rakipte çıkmaz çok net. Sıkışırsan da alırsın Moru oyna karıştırırsın ortalığı.

Tudor’un ilk 7-8 hafta oynattigi sistem aslinda

Feghouli yerine rodrigues,belhanda yerine tolga vardi

Mevcut kadro daha kaliteli kesinlikle

Şamp ligi kadrosunda Ahmet Çalık , Linnes , Taylan ve Jimmy yok. Selçuk yerine Taylan'ı alamaz mıydık yaw yurtdışı kökenli falansa normal elbette.

baba hardal en iyi neyle gider @Hayri Cund tavuk,patates harici...italyan makarnası yapacagım ama bilemedim salata için falan mı kulllanam

Harbiden gerçek üçlü budur.

Geri
Üst Alt