Mert Aydinli
Taçsız Kral
- 13 Ekim 2014
- 104.634
- 55.813
- 4.478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben böyle sacma bir lig görmedim
ki biz, ts,basak, bjk avrupa da oynarken, sikeciler tek kulvar10 hafta sonunda 4 beraberlik ve 2 mağlubiyetimiz var sadece 2 averaj sağlayabildik ama yine de üst sıralardan kopmadık. Rakiplerimiz bu kadar kötü olduğu sürece biz daha çok futbol oynamadan şampiyonluklar kazanırız
Şimdi oldu.Kulüpte erken seçim kararı, kavga, gürültü bir şey çıkması. Kaosa ihtiyacımız var, kaos bizim ilacımız.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ne fark eder? Bjk yarımın yarısı kadrosu ile çıktı sıfır sıkıntı çıkartarak yenildik.trabzonsporda a.parmak kaç maç ceza alacak onu merak ediyorum. 2 ve üstü yerse bizim maçta yok, sorloth un sakatlığı ne kadar ciddi o da var.
Ne fark eder? Bjk yarımın yarısı kadrosu ile çıktı sıfır sıkıntı çıkartarak yenildik.
Bizim maçta oynasın diye 1 maç ceza alır. Zaten oynasa da oynamasa da Trabzon sadece bize karşı oynuyor, 15 yaşındaki çocuk bile oynasa takımları Barcelona olur mübarek.trabzonsporda a.parmak kaç maç ceza alacak onu merak ediyorum. 2 ve üstü yerse bizim maçta yok, sorloth un sakatlığı ne kadar ciddi o da var.
Halamın bıyığı olsa.bizim beyefendilerin keyfine bağlı oynamak isterlerse ve 3-5-2 oynarsak yenebiliriz.