- 3 Haziran 2015
- 53.910
- 61.913
- 3.963
yalniz atalayi baska takima kiralamayarak hata yaptik
onca orta saha oyuncu varken bu nasil oynayacak
Kupa da oynar renkdas
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yalniz atalayi baska takima kiralamayarak hata yaptik
9 m euro ne alakaTakvim Falcao transferine 9milyon €, Gustavo için 125 milyon ₺ yazmış zorlarına gitmiş azıtoyorlar yine :d
Transferlerin hepsi heyecanlandırıyor yav ben Taylanı bile merak ediyorum şu anFlorin acayip işler yapacak gibi hissediyorum
Atalay süper ligde bile oynayacak seviyede degil su an, a2de takilsin.yalniz atalayi baska takima kiralamayarak hata yaptik
Linnes fotolarda yok karar çoktan verilmiş anlaşılanMilli takım davetleri alan Fernando Muslera, Younes Belhanda, Ryan Babel, Jimmy Durmaz, Florin Andone, Mustafa Kapı, Atalay Babacan, Yuto Nagatomo, Sofiane Feghouli ve Steven Nzonzi antrenmanda yer almadı.
Fasli sakatligindan dolayi geri dönmüş mü donecek mi oyle bi sey gördüm instada kaybettim postu bulamıyorumMilli takım davetleri alan Fernando Muslera, Younes Belhanda, Ryan Babel, Jimmy Durmaz, Florin Andone, Mustafa Kapı, Atalay Babacan, Yuto Nagatomo, Sofiane Feghouli ve Steven Nzonzi antrenmanda yer almadı.
O değil Fatih hoca fotolarda yokFotoyu geçtim de tanışma videoları nerede bu GSTV ne işe yarıyor.