Uğur
Zeki Merih Çağlar Kaan
Okay Dorukhan
Cengiz Abdulkadir Hakan
Cenk
Ne yabancı sınırı al şu kadroya bak böyle bir jenerasyonumuz ne zaman oldu 2002 hariç...

Yoğunluktan takip edemedim Andone nerelerde, sanırım dünkü idmanda yoktu.

2. formamiz keske boyle olsaydi :

1567582174314.webp

Sade ve guzel.

Renkdaslar kağıt üzerinde gerek as gerekse yedek kadro olarak ligin kat kat üzerinde bir kadromuz oldu bu herkesin ortak görüşü şimdi merak ettiğim gerçekten bu kalite bize güzel futbol izletecek mi yoksa deplasman da kayıp içerde tempo yapmakta zorlanan ne oynadığı belli olmayan bir takım mi olacağız ?

Eğer bu kadroyla da maç 1-0 a geldiğinde geriye yaslanıp panik futbolu oynanacaksa Fatih hocaya saygımı da kendimi de kaybederim.

Eren - Sinan
Diagne - Mitroglou
Falcao - Andone

1 yılda evrim.

Kiralık gelenlerden önümüzdeki sezon belki Andone olmaz opsiyon olmadığı için, diğerleri bir şekilde kadroda tutulacaktır.

Takımda oyun içinde liderlik etmesi için hoca bir oyuncumuzu hazırlamalı. Muslera kaptandır candır evet ama bana göre kaleciden kaptan olmaz. Selçuk zaten oynamıyor. Belhanda da o kapasite yok adam kendine hakim olamıyor takıma nasıl olsun. 3-5 maç sonra Falcao krala pazubandı verilsin. Çok erken kendini göstersin önce diyebilirsiniz doğrudur fakat bana çabuk ısınacak gibi geliyor tipine bakınca güveniyorum ne yapayım.

Geri
Üst Alt