Yönetim işin maddi boyutunu al sat maaş dengesi gibi kısımları ne kadar iyi yönetsede için diğer kısmını hiç iyi yönetemiyor dışardan yapılan her türlü saldırıya karşı savunmasızız ve buna Fatih hocam dayanamayıp çıkıp konuşuyor ve sürekli ceza alıyor aslında cezalık bi durum da yok da her neyse boş yere dil dökmeye gerek yok keşke klüpte Burak Elmas gibi çatır çutur konuşacak biri olsaydı.
Yalnız her sene git gide fark daha da açıldığı için bu sene daha da işler kızışacak her türlü oyunu oynuyorlar al misal seri 2 maç ceza yedi bjk maçında aynı pozisyon hiç birşey yok sarı bile yok fb ilk yarıda 3 penalti kullandı penaltı penaltı olsa bile inanmazsın yani işler çok daha kötü hal alıcak daha bu başlangıç adamlar tff hakemler yetmezmiş gibi birde üstüne sosyal medyadan yürüyorlar sözde spor kanallarında yorumcular desen ayrı gerçek kenetlenme bu sene olucak eğer bu sene bunu yaparsak zaten seneye belleri dogrulamıycak çünkü ffp artık bitecek seneye son ve biz ard arda 3 defa şampiyon olursak seneye 4 de olur ondan sonra ffp de olmayınca 5de 6da olur ama bu seneyi bir şekilde ama nasıl olursa olsun atlatmamız ve şampiyon olmamız lazım

#10 Belhanda (Fas)
#10 Feghouli (Cezayir)
#10 Lemina (Gabon)
#10 Seri (Fildişi Sahili)

#10 Belhanda (Fas)
#10 Feghouli (Cezayir)
#10 Lemina (Gabon)
#10 Seri (Fildişi Sahili)
RPWAcP.png

şu gazete sayfası tam 1 fazia her başlığıyla :asd:

23. Şampiyonluğa O Kadar Çok Hırslandım Ki Gerekirse Şampiyonlar Ligi Maçlarına Yedek Kadrolarla Çıkalım.

Beyler Fenerbahçe maçından önce genel bir algı oluşturmamız lazım. İbrahim Erkal türküsüyle maçta takım ateşlenmez. 90 Dakika boyunca arabesk yok 5 farklı skorda olsak bile rakibi ıslıklayıp takımı ateşlememiz gerekiyor. Maça giden herkesin bu kafada olması gerekiyor. Özellikle ua’nın bunu yapması lazım. Dakika 70 skor 3-0 olmuş ölüm varmış korku varmış’a falan girmek yok. Acımayacağız bu anasını 6222 6222’e ! Vurup ezip rencide edip geçeceğiz BEYLER ! Dipnot: Tff ve Şenol değişmediği sürece Milli Takımı destekleyende Galatasaraylılığını sorgulasın çünkü bu milli takım benim takımım değil

Kayseri macinda bile 2 golümüz verilmedi FB maci hakemler acisindan cok zor gececek. Her ne olursa olsun GSnin agir toplari bu Nihat Özdemiri biran önce indirmenin yolunu bulmalilar.

Geri
Üst Alt