2019-2020 Sezonu Şampiyonu Medipol Başakşehir

Başakşehire kızmak yerine kendimize kızalım. Büyük takımlar leş durumda. Taraftarı olmayan kimsesiz bir camia ile baş edemiyorsan hatayı kendinde aramak lazım.

Bu sene şampiyon olamamanın açıklaması yok..Yazık oldu.

Lig tarihinin en kötü oynayarak şampiyonluk kazanma unvanını geçen sezonki ekibimizden adlılar. Okan'ı kutlarım

Aynı fikirdeyim. Okan’ın büyüklere karşı oynattığı pısırık futbol ile geleceği için büyük soru işaretleri doğurdu. Ben buradaki çoğu kişi gibi ona pozitif yaklaşmıyorum.

Trabzonspor’u tebrik etmek lazım. Şampiyonluğu elleriyle verdiler yine.

Basaksehir gelecek sene dökülürse sasirmam. Adamlarin 05.08 de Kopenhagen karsi maclari var. Yeni sezon 11.09 basliyor. Bunlar Kopenhageni elerse, hic tatil falanda yapamazlar.

Aynı fikirdeyim. Okan’ın büyüklere karşı oynattığı pısırık futbol ile geleceği için büyük soru işaretleri doğurdu. Ben buradaki çoğu kişi gibi ona pozitif yaklaşmıyorum.

Trabzonspor’u tebrik etmek lazım. Şampiyonluğu elleriyle verdiler yine.

Okan'ın oynattığı oyun bence de soru işareti ama Terim gelecek sezonun ilk yarısında da 30 puan altı toplarsa Okan'ı düşünmek lazım bence. Ha toparlayıp bu sezon Antalya-Sivas arası oynadığımız oyunu oynarsak sorun yok devam eder.

Soyunma odasında zem zem suyu ile kutlama yaparlar Bilal Erdoğan iki rekat şükür namazı kıldırır

aspor izlemek keyifli şu an

damadın kalemşörleri ağlıyor

Sonları ne Trabzon ne de bunlar oynayamadı. Mallığımıza yanalım.

Beyler sizce 3veya 4 tane daha sampiyonluk ekleyebilirler mi hanelerine sonucta Bursa gibi degil bu adamlar kac senedir sampiyonluk potosindalar

Şampiyonluğa oynayan takımlara ayar çekilince Başakşehir şampiyon oldu.

Başakşehir Camiasını ve özellikle yıllardır bu hayali kuran Başak Taraftarını kutluyorum.

Saygılar
A. Ulu

Bizle girdikleri yarışı da taraftar sayesinde kazandık. Geçen senede bu adamlar olacaktı, maddi olarak kafaları rahat destek görüyolar. Taraftar olmazsa seneye yine şampiyon olurlar çok net.

Bana biri mala anlatır gibi anlatsa ya. Taraftarı, geliri olmayan bir takım nasıl şampiyon olur?

Geri
Üst Alt