2019-2020 Sezonu Şampiyonu Medipol Başakşehir

Malesef üzücü bi durum.Başarıyı gözardı etmeyelim ama tarihte bir daha yaşanmayacak birşey oldu.Üç büyüklere de yazıklar olsun.Sahada kuvvetli olmazsan sonuçlarına katlanırsın.

Galatasaray tam kadrosuyla sahada kalabilse, bu pandemi süreci vs olmasaydı "nah" şampiyon olurdu başak.Naif cümlelerimi argoyla bitirdiğim için ayrıca özür dilerim.

Emre Belözoğlu ve Abdullah Avcı isimli loserlardan kurtuluşun sonu başarı oldu.

Okan Buruk Kopenhag'ı eler ŞL'de de 3-5 toplarsa Avrupa'dan teklif alır.

Yarışta biz olsak tokatlardık ama o kesin, son maçlarda ayakları titredi.

Hak etmediler

Verilen aradan sonra ki ilk 2 macta fisimizi cektiler,Eger adil bir sekilde yönetilseydi maclar bu kadar eksik oyuncuya ragmen yine Sampiyon olurduk

Tam 2020 yılına yakışan 1 son oldu.Ermanın da dediği başakşehirin ne zaman hakem hatasından puan kaybettiğini hatırlamıyorum.Şapkamızı önümüze koyup düşünürsek bu sonda bizim hatalarımızında payı var.Önümüzdeki sene yine bunlarla çekişir kafalarını alırız kuşkum yok.Bakalım cl oynayıp lige devam etmek nasıl olacak 33 yaş ortalamalı takım için.

Turkiyede yeni bir olgu ortaya cikti. Televizyonlar var izlenmiyor gazeteler dergiler kitaplar var okunmuyor sozde buyuk yatirimlar var satilmiyor para etmiyor. Onun futbol halkasi iste bu takım. Elbet bugunler de gececek

Lanet olası oluşum IBB.

Resmi sitelerinden Corona ya, TFF ye, hakemlere, Galatasaray'ın milyonluk eşşeklerine, Fatih hoca ya, Trabzonspor'a ve özellikle de siyasi figürlere teşekkür ilanı yayınlasınlar.

sent via GSC

Pandemi arasında, lig yeniden başlamadan önce Başak ve Trabzon’u yenmek koşuluyla 69 puanın bu sene şampiyon yapacağını söylemiştim. Yensek ve kazanmaya devam etsek şu anda 68’diler ki takip eden biz olsak tutuşurlardı ve başka puanlar da kaybederlerdi %100.

Bizim çok hatamız olsa da corona olmasa geçerdik bunları. Çok iyi ivme yakalamıştık. Pandemi sonrası ilk 1-2 hafta üzerimize gelmeseler, bizi yarış dışı bırakmasalar yine bir şeyler olabilirdi ama çok saçma bir sezon oldu. Başkanın rahatsızlığı, hocanın coronaya yakalanması vs.

Neyse sağlık olsun.

tebrik ediyorum her türlü hak ettiler 4-5 senedir sonuna kadar zorluyorlar
sponsormuş falan girmiyorum oralara sahada her türlü topunu oynadı takım
okan hocam için de mutlu oldum ayrıca

1595793404597.png

Başakşehir, stat açılışında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın giydiği 12 numaralı formayı emekli etti.

Göksel Gümüşdağ: "2014'te bir avuç insan ve başta bize inanan kurucu başkanımız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bir model ve örnek olmak için yola çıktık. Polemikten uzak, sadece futbol. Bu duygumuzu anlattık. Kurucu başkanımız 'Yolunuz açık olsun' dedi."

Fettah can başakşehir marşı fena değildi.

F A T I H T E R I M

Galiba bu takimin siyasi baglantilari var ve bu sayede kendilerine avantaj sagladilar ama bir turlu emin olamiyorum

Geri
Üst Alt