2019-2020 Sezonu Süper Lig Takım Harcama Limitleri Belirlendi

son gün belirlenmemiş

belliydi bugün açıklanacağı söylendi

allah var önceden söylediler bunu zaten

"Kulüp Lisans Kurulu, 2 Eylül 2019 tarih ve 5 No'lu toplantısında 2019-2020 Sezonu Süper Lig Takım Harcama Limitleri'ni belirledi." bu açıklamadan ben bugün belirlendiğini anlıyorum. Umarım son dakika timsahı değildir.

"Kulüp Lisans Kurulu, 2 Eylül 2019 tarih ve 5 No'lu toplantısında 2019-2020 Sezonu Süper Lig Takım Harcama Limitleri'ni belirledi." bu açıklamadan ben bugün belirlendiğini anlıyorum. Umarım son dakika timsahı değildir.

özdemir 2-3 hafta önce canlı yayında bugün açıklanacağını söylemişti

kulüplerin de bilgisi varmış

devre arasında başlayacak bu limit arkadaşlar.bizim teknik ekibin maaşı fazla hoca indirime gitmeli.5 milyon euro veremeyiz teknik ekibe.

Olacak is degil.

Ya bizim CL gelirimiz sadece 40 milyon euro fazla rakiplerden.

Sampiyonluk primi var. Stad gelirim daha yuksek. Faiz giderim daha dusuk. Nasil bjk ile aramizda sadece 15 milyon euro fark olur ?

Antalya nasıl 23 milyon lira lan

Toplam 3.5 milyon euro mu maaş ödüyor bunlar

Euro artarsa hapı yuttuk.
Çünkü harcama limitimiz Türk lirası olarak belirtilmiş.
Bütün maaşlarimiz euro üzerinden.

57 milyon euro sadece oyunculara verdiğimiz maaşı karşılar.
Bunlar bizden puan silmek için her şeyi yapar.

bu limiti aşmamak için devre arasında belhanda' gönderilmeli.fatih hoca ve muslera'dan indirim talep edilmeli.selçuk'u da emekli etmeliyiz.

Bu listeden Belhanda-Diagne-Mariano-Nagatomo-Selçuk giderse 10 milyonluk bir bütçe açılıyor maaşta. Marcao-Luyindama gibi transferler yapabilirsek yarı fiyatına aynı mevkileri doldururuz. Lakin o tarz transfer yapabilmen için de bonservis ödeyebilmen lazım. Yani sıkıntılı gibi durum.

1.2 milyar gelirimiz var Uefa %60 harcayabilirsin diyor maaşlara, TFF bunun yarısına izin veriyor.

Bu yeni sistem, bankalar anlaşması ile mi geldi? Bizim için iyi mi kötü mü karar veremedim.
Evet o anlaşmadan dolayı kesin şart koşuyorlar borçları azaltmak için.

Antalya'nın rakamı çok komik mesela, gerçek olması da pek olanaklı değil gibi geliyor.

Bu yeni sistem, bankalar anlaşması ile mi geldi? Bizim için iyi mi kötü mü karar veremedim.
bizim için şampiyon olduğumuz takdirde çok iyi.tamamen juventus olmamız için fırsat diyebilirim.sürekli rakiplerden fazla bütçeye sahip olacağız şampiyonlar ligine gittiğimiz takdirde.fenerin bütçesi beşiktaştan az mesela.bizim bütçe 1,5 katı fazla.avantaj yani.

Geri
Üst Alt