2019 Afrika Uluslar Kupası | 21 Haziran - 19 Temmuz | Spor Smart

Herifler Zaha gibi adamı oynatmıyor şaka gibi.

Fas ön alan presi ve alan doldurmayı kapatmayı iyi yapıyor. İlk yarının adamı Noureddine Amrabat idi İnanılmaz oynadı. Ziyech de hayalet gibi dolanmakta.

Bony oyuna girdi en son bir 4-5 sene önce izlemişimdir.

Sakatlanıp çıktı nazar değdi. Fas baştan sonu üstün oynadı. Fildişi de diğer africian takımlar gibi çok kötü ve adamlar Zaha gibi heriwi maça sokmadılar.

Kralhanda da iyi bir maç çıkardı. Oyunu açan ve atak başlatan kilit paslar attı özellikle Dirar'a asist hazırladığı iki pozisyon var. Birde kendi başlattığı atak ile içeri girip isabetli bir şut attı. Savunma duran topları ve genel olarak pres katkısıyla takım savunmasına da yardımlarda bulundu. Ziyech miyech sahada dolandı oyundan çıkarıldı. Ben birde fas forveti en nesyri'yi çok beğendim tam aradığımız adam forvete 22 yaşındaymış.

Afrika kupası kadar leş bir turnuva yoktur galiba.

Bir çok maç her izlediğimde yorucu oluyor izleyini için.... En azından bana öyle geliyor.

Çok uyağa kaldım bu turnuvada maç izlerken son 20-25 yılda denk geldiğimde :)

Afrika Uluslar Kupası 2019
28.06.2019
Tunus 1-1 Mali
Fas 1-0 Fildişi Sahilleri
Güney Afrika 1 - 0 Namibia

GRUP-D
Fas-6
Fildişi Sahilleri-3
Güney Afrika-3
Namibia-0

GRUP-E

Mali -4
Tunus-2
Angola -1
Moritanya-0

Turnuva başından beri alt oynayanlar köşeye dönmüştür.

22 maç oynandı şimdiye kadar.

18 maç alt bitmiş

Mısır, Fas ve Cezayir gol yemeden 9 puan ile lider olarak gruplarından bir üst tura yükseldiler. #Maghreb and Eygpt show

D-gBsLbWkAA6LYg.jpg

Koca turnuvada bir belki iki takım var futbola benzeyen bir şey oynayan.

Bireysel yetenekler mevcut baya ama oyun zekası eksik hemen hemen tüm takımlarda.

Cezayir-Fas finali gibi duruyor.

Geri
Üst Alt