2019 Afrika Uluslar Kupası | 21 Haziran - 19 Temmuz | Spor Smart

Soso orta sahanin ortasinda oynuyor sanki. Mahrez suan sag önde oynuyor. Guzel bir durum bu. Gerekirse ve verimli olursa bizde Sosoyu ortaya alabiliriz Jimmy yi saga çekip

cezayir süper basladi

Cezayirin cok guclu ekibi var.

Bek ve kanatlar fisek gibi. Forvette tek basina oynamayi iyi bilen bogasin forveti var.

Orta saha'da kemigi motoru ve akli mevcut.

Benlamri ve Mbohli en dusuk profilli ilk 11de ama onlarda gayet iyi oynuyor.

Cezayir Durdurulamıyor!
Feghouli...

Afrika Uluslar Kupası son 16 turu maçında Cezayir ile Gine karşı karşıya geldi.

Mücadelenin 24. dakikasında Belaili ile öne geçen Cezayir, devreye 1-0'lık üstünlükle girdi.
Cezayir, 57. dakikada Riyad Mahrez ile farkı 2'ye çıkardı. Son sözü 82. dakikada Adam Ounas söyledi ve Cezayir, Gine'yi 3-0 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.
Cezayir'de Sofiane Feghouli 90 dakika sahada kaldı.

Cezayir daha gol bile yemedi. Bounedjah adında enteresan bir forvetleri var. Burak Yılmaz'a benziyor oyunu. Benakır da muhteşem topçu topla çıkışları ve kullanma becerisi enfes.

Tunus penaltılar için 120'de kaleciyi değiştirdi o da 1 tane kurtarıp turu geçtiler.

Kaleci amma ağladı yav görende manuel neuer oyundan çıkarıldı sanacak. İlk başına gelen kaleci sen değilsin ki.

İki kötü takım daha izledik, Gana jenerasyon olarak çok zayıf kalmış. Tunus da bizle adı geçen Sliti de Belhanda'nın en az iki gömlek altı bir oyuncu, tipi ardaya benziyormuş onun dışında hiç dikkat çeken bir yan göremedim.

ulan dün akşam öylesine kupon üfürmüştüm meksika x/1 fildişi 2 gana tunus x/x diye tutmuş

bu ara ne sallasam tutuyor keşke daha fazla basaydım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

D_B2kkXXYAAdF5_

Onyekuru niye oynamadı?

Samuel Chukwueze.. Tanıyanınız vardır, tanımayan da elbet yakın bir zamanda bolca duyar. Villareal'de oynuyor ama çok durmaz.

Chukwueze'yi ben ya buraya ya da Onyekuru konusuna yazmıştım. Onye'nin önünde bir oyuncu zaten.

Geri
Üst Alt