2019 Audi Cup | Real Madrid 5-3 Fenerbahçe | MS | 31 Temmuz | Smart Spor

o değilde febeye yan toptan falcao en 3 tane yapıştırır

Real madrid nasıl böyle kötü bi takım oldu. Ronaldo gittiğinden beri ara ara izliyorum hiç zevk vermiyorlar. Bunların bir defa o ortasahayı komple değiştirmesi lazım. Zidanenın iscoyla kroosla olmayacağını anlaması lazım. Bu senede bunlar çok büyük eziyet çeker
Hocam onlarla 3 Şampiyonlar Ligi kazanmadı mı bu adam? Olay kesinlikle o ikilide değil. Onların performanslarını yukarı çekemeyen Zidane'da. Zidane Real'e döndü ama bıraktığı Real yoktu ve bir türlü performansları artmıyor.

Benzema yıllardır eleştiriliyor ama hala 11 de adam. Perezin oğlumudur nedir artık şüphelenmeye başlıyorum

Bunların toparlanması için 6 tane filan adama htiyaçları var.Onlarda iyi olacak tabe.Gerçekten komedi gibi kadroları var rezalet ötesi.

2 tane daha atmalilar ilk yarida

Real ölmüş be....

Fener ama çoktan ölmüş ve kuş yemi olmuş

Hazardın durumu kabul edilemez yalnız yav ağustos olmuş yeni transfersin az iş disiplini olur insanda.

Bu maç ile birlikte Madrid'e yazık olacak.
Benzama'nin daha şimdiden 2 gol atması gözlerini boyarsa eğer bu sezon da hapı yutarlar.

Benzama kesinlikle world clas bir fotvet degil.
Real'in çok çok daha iyi bir forvete ihtiyacı var.

Hocam onlarla 3 Şampiyonlar Ligi kazanmadı mı bu adam? Olay kesinlikle o ikilide değil. Onların performanslarını yukarı çekemeyen Zidane'da. Zidane Real'e döndü ama bıraktığı Real yoktu ve bir türlü performansları artmıyor.
Adamların kalitesine bir şey demiyorum ama artık olmuyor. Kan değişikliği şart ortasahalarına. He gidip pogbayı falan alırsa da bu hallerinden daha beter olurlar. Ndombele mesela reale gelseydi acayip dinamizm katardı bu takıma. Kroos isco sanki artık seviye olarak başaltı takımların seviyesinde

Geri
Üst Alt