Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.494
- 26.301
- 2.083
Hazard iki gundur cok kotu oynuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenerbahçe gibi büyük bir kulüp için yeterli demek şampiyonluk için yeterli demektir. Bizdeki hücum adamlarına bak, bir de onların hücum hattına bak. Ligde 2. olmak için yeterli diyorsan bilemem ama Fenerbahçe şampiyonluk istiyor ve kesinlikle bizim 5 gömlek falan altımızda, 2-3 de demiyorum.vedat-kruse süper lig icin yeterli bir ikili. dirar mosesi top diye oynar.
2 stoper, 1 orta saha filan almalari lazim. sol bekte hasan ali sakatlanmis. sag bek isla net cöp zaten.
bu defans dörtlüsü cok zayif. orta sahada emreye kalacaklari gün gibi ortada. cöpdik ve serdarla falan oynarlarsa eglence cikar
Akıl var mantık var Alex kim Kruse kim ya yarı performansını anca verirKruse yeni Alex olur. Vedat sağlam. Garry biraz kendine gelirse estirir.
Ferdi yeni Elmas olabilir.
Kruse yeni Alex olur. Vedat sağlam. Garry biraz kendine gelirse estirir.
Kuş yavrusu seni alexmişKruse yeni Alex olur. Vedat sağlam. Garry biraz kendine gelirse estirir.

Elmander'i anımsatıyor tarz olarak.Vedat zik gibi oynuyor ama hala savunanlar var. Adam top tutup faul yapmaya zorlamaktan başka bir şey yapmıyor.
TD seçimi yanlış, alınan futbolcular yanlış.
Vedat Falcao'dan iyi topçu desem ne dersin kuş kardeşim?Kruse yeni Alex olur. Vedat sağlam. Garry biraz kendine gelirse estirir.
dun nerdeydin la sidikli kus seniKruse yeni Alex olur. Vedat sağlam. Garry biraz kendine gelirse estirir.
Afiyet OlsunKruse yeni Alex olur. Vedat sağlam. Garry biraz kendine gelirse estirir.
Değilse söyle renktaş? Mesajın ertesi günü fenere ben gitmedim herhalde