2019 Audi Cup | Real Madrid 5-3 Fenerbahçe | MS | 31 Temmuz | Smart Spor

şu dakika falcao yerine diaz gelse sevinirim cidden

fener iyi mücadele ediyor bırakmıyor .istediğiniz kadar dalga geçin . real kötü olsa da rahat oynatmıyor

Isconun kötü oynamasını geçtim adeta takımını baltalaması gözlerden kaçmıyor
Zamanında Barcelona'nın teklifini kabul etseydi bugün çok başka bir futbolcu olmuş olurdu diye düşünüyorum. Ailesi yüzünden gitmemişti galiba.

Dalga gecmeyin buyuk takimlarla hazirlik maclari her zaman iyidir, oyuncular ogrenir, oyun gelisir, karsilarindaki oyuncularin uzayli olmadigini gorurler ozguvenleri gelisir, bu maclari yapmalari cok kotu oldu
Bak dun 5-6 yediler ama bugun hemen oyunlari farketti
Real rezalet durumda yalnız ve fener mok gibi oynuyor aynı dün gibi.

A.madrid 7 atınca şaşırmıştım lakin 7 az atmış bu çöp takıma herifler acımış sanırım.

Ozanla devam ederler umarim, fener sirf hirsiyla oynuyor dun rezil olduklari icin.

Ozan istikrarsiz, bir mac iyi 3 mac kotu

Şu Isco kadar çöpünü görmedim. Tarık Çamdal version 2 gözümde

Arkadaşlar bu maça bakamadım ama geçen maç muriç bir şeyler yapmak ister gibiydi bu maç nasıl acaba

Dalga gecmeyin buyuk takimlarla hazirlik maclari her zaman iyidir, oyuncular ogrenir, oyun gelisir, karsilarindaki oyuncularin uzayli olmadigini gorurler ozguvenleri gelisir, bu maclari yapmalari cok kotu oldu
Bak dun 5-6 yediler ama bugun hemen oyunlari farketti

Daha bir kaç önce 7 tane gol yiyen takım bu real. Bizim oynadığımız Ronaldo'lu Real değil bu.

2 macta 10 gol yiyen takim mi bomba gibi olmus?tamam Karsindaki takimlar buyuk ama bu kadarda gol yenmez 3 tane gol attilar Tek artilari bu Edit :11 oldu

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt