2019 Copa América | 15 Haziran - 7 Temmuz | TRT Spor - Sayfa 27 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

2019 Copa América | 15 Haziran - 7 Temmuz | TRT Spor


içimden bu ümit özat haklı diyorum bazen

agüero denen overrated yıllarca premier ligdeki takoz stoperleri geçip geçip golleri sıraladı diye topçu sanmışız halbu ki herif yasin öztekinin santrafor hali


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Tarafımız belli

tumblr_ovnjqo6vTY1vmzhggo1_1280.jpg
Gene sapını almış.
 
Maçın tamamını izledim.. İzlemeyenler Brezilya çok rahat kazanmış, Arjantin top mop oynamamış yine sanabilir ama kesinlikle öyle değil..

Brezilya'nın 2.golünün geldiği 71.dakikaya kadar maçın tek hakimi Arjantin'di. Özellikle 45-70 arasında tek kaleye yakın bir oyun vardı. Arjantin 1 tanesi hariç çok net pozisyon bulamadı belki ama oyunu rakip sahaya yıktı.

2.gol gelince maç koptu tabi ki. Özellikle Messi elinden geleni yaptı. İlk yarıda Aguero'ya net gollük pas verdi, Aguero gibi kalite orada golü yapmalıydı.
 
Brezilya bence artık finalde Şili-Peru'dan kim gelirse gelsin kazanır. Uruguay gelse işi zordu ama bu iki takımı da yener artık.

Arjantin için bu kadar rahat konuşamazdım mesela. Brezilya müthiş savunma yapıyor. Neymar'ın yokluğu işlerine geldi. Daha takım halinde oynuyorlar. En göze batan isim Dani Alves'ti, düşünün. Brezilya gibi değil de İtalya gibi oynuyorlar.
 
Bugün arjantin - sili maci var. arjantin kagit üzerinde biraz daha agir bassa da icimde sanki Sili alacakmis gibi bir his var.
 
Arjantin'de ciddi ciddi Matias Suarez oyuna girdi. Icardi ve Higuain gibi forvetler kadroya alinmazken böyle bir cöpü oynatiyorlar.
 
Messi: "Madalya törenine katılmadım çünkü turnuva boyunca bize yapılan saygısızlığın bir parçası olmak istemedim. Copa America tamamen Brezilya'nın kazanması için ayarlanmış. Umarım finalde hakemler müdahale etmez ve Peru'nun bir şansı olur"
 
Messi boş yapmış.Brezilya onlardan çok daha iyiydi.Hakem de 2-0'ken 1 tane penaltılarını vermedi sadece başka da bir şey yapmadı.Suçu biraz kendinde arasın
 
Üst Alt