Hedef maçı kazanmak USA ile başa baş oynamaktan çok daha önemliydi. Bu maça baya kötü hazırlanmışız ikili oyunları hiç savunamadık. Hücumda top yönlendirici eksikliği çok barizdi. Cedi-Furkan çekirdeğine iyi bir oyun kurucu mutlaka gerekiyor bence.

Bu takımdan bir cacık olmayacağı belliydi uzun yok takımda artı devşirme yabancı alıyorsun bu neden wilbeckin dünyada başka guard mı yok ?

Neden Boby Dixon yerine Wilbekin'i tercih ediyor hoca sebebini bilen var mı ? Bana kalırsa devşirme hakkını uzundan yana kullanalım as pivotumuz Semih daha ne diyim yani.

Amerika maçını bahane olarak sunmak saçma. Ginzburg ders verdi Sarıca'ya.

Abd maçını izlemedim bu maçın da son çeyreğini izleyebildim... Bu takımın abdyle kafa kafaya oynaması ciddi anlamda mucize olmuş..

Hakikaten Dunston’ı devşirmemiz lazımmış.

ergin hocanin kemikleri szliyor. bu bar fedaisi kilikli dallama yuzunden cekler 45 yasindaki shilb ve baldvin diye sacma bi herifle gule oynaya fark atti.

Elendik mi?Yorumlarda klansman maçları oynayacağız diyorlar.Formatı hiç anlamadım.

Ersan galiba 1 tane bile sayı atmadı oyun içinde serbest atış saymazsak

Karşı tarafta Avrupalı coach olunca bütün defolar ortaya çıktı hepsi bu. Semih'in belinin dönmediğini, Doğuş'un şut sokamadığını hepsini biliyorlar.

gel ufuk gel memlekete gel
koş ufak koş
solaryuma koş
................................

bu başarısızlık ufuk a yazılır

hedef maçına neden yordun takımı, ersan çok yorgundu 45 dk sonrası bu maç düştü

devrişme wilbekini neden seçtin buğra iyiyken neden wilbekini oynattın

Geri
Üst Alt