Taner Dipcik
Kırmızı Üye
- 6 Ağustos 2019
- 1.618
- 1.100
- 303
hakem çok rahat faul veriyo türkiyeye
abdye daha zor faul çalıyolar. yanlı bi hakem yönetimi var
abdye daha zor faul çalıyolar. yanlı bi hakem yönetimi var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sonuç olarak bizi destekliyorlar.böcek yiyen çinlilere bak adam olmuşlar da abdyi ıslıklıyorlar. bunun altında trump ın politikaları var. böcek yiyenler çekemiyorlar sanırım
aksini iddia etmedim zaten beni ilgilendirmiyor kimi destekledikleri. kendi basketbol takımlarına baksınlar. turnuvanın favorisi abd, çin ise abdnin düşmanı olmaya çalışıyor. tamamen politik bir tepki yaniSonuç olarak bizi destekliyorlar.
Sanane o zaman ilgilendirmiyorsa.aksini iddia etmedim zaten beni ilgilendirmiyor kimi destekledikleri. kendi basketbol takımlarına baksınlar. turnuvanın favorisi abd, çin ise abdnin düşmanı olmaya çalışıyor. tamamen politik bir tepki yani
Abd dusman ariyor desek daha dogru oluraksini iddia etmedim zaten beni ilgilendirmiyor kimi destekledikleri. kendi basketbol takımlarına baksınlar. turnuvanın favorisi abd, çin ise abdnin düşmanı olmaya çalışıyor. tamamen politik bir tepki yani
birader sanane o zaman benim yorumumdanSanane o zaman ilgilendirmiyorsa.
başlığı dağıtmak istemem ama politikayı iyi takip ettiğimi düşünüyorum. çin, abd müttefiklerine karşılık okyanusta yapay adalar inşa edip oraları silahlandırıyor. abd ve müttefiklerinin buna kayıtsız kalması beklenemez.Abd dusman ariyor desek daha dogru olur
Neyse
Bu ne ya atislar kaçıyor