- 10 Mart 2013
- 120.758
- 152.702
- 4.938
Sacma sapan yorumlar yapma o zamanlan falan ayıp oluyor da
herkes aynı takımı tutacak diye bir kural mı var. benim basketboldaki favorim her zaman abd.
türkiyeyle maç yapıyolarsa benim günahım ne
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sacma sapan yorumlar yapma o zamanlan falan ayıp oluyor da
herkes aynı takımı tutacak diye bir kural mı var. benim basketboldaki favorim her zaman abd.
herkes senle aynı takımı tutacak diye bi kural yok. eğlenmemize bakalım çok zevkli maç sadece tarafımız farklıEnes Kanter üye olmuş foruma
yok zaten mantık çerçevesinde yapıyorum merak etmeSacma sapan yorumlar yapma o zaman
yok zaten mantık çerçevesinde yapıyorum merak etme
aynen pozisyon tekrarında gördüm.Net baskete itiraz ettin demin.Neresi mantikli
Çakarlar senin ayıbına da favorine de.lan falan ayıp oluyor da
aynen pozisyon tekrarında gördüm.
gözüm bozuldu geçen açtığım konuyu hatırlıyosan, uzağı hiç göremiyorum. pozisyonu izleyince farkettim
Çakarlar senin ayıbına da favorine de.
Ne diyon lan.
Üzerim seni.
Göz Doktoru Var mı?
iyi cumalar son zamanlarda uzağa baktığımda görüntüde çataşlaşma hissediyordum. önce pek önemsemedim de dün karşımda duran yazının çataşşı gözükmesi beni rahatsız etti. gözümün bozulmuş olacağı fikri aklıma gelmedi. sol gözümü kapattım sonucu oldukça şaşırtıcıydı. koca koca yazılar okunmuyor...www.gscimbom.com
gözüm kör oldu
yoksa yanlış pozisyona itiraz etmek istemezdim
helal olsun alnından öptüm hayriciğimifb usagi tbfsporu destekleyecek halimiz yok. demi TANER