2019 TFF Süper Kupa | Akhisarspor 0-1 Galatasaray | MS | 7 Ağustos | Şampiyon Galatasaray!

Kupalara alışkın bir takımız. Çok fazla abartmaya gerek yok ama bu tarz kupalar takımın morali, özgüveni için lig başlamadan önem arz ediyor. Takım mutlu bu da önümüzdeki maçlara sahaya olumlu yansıyacaktır. Takımda eksikler olabilir, normaldir sezon başı. Önemli olan transfer eksiğimiz olmasın. Zor ama keyifli bir sezon bizi bekliyor.

İmza revize edilmiştir.

FT in taktiksiz oynattığı eleştirileri için LPG dedik, İmparatorun futbolcularını Miili Takımda ve GS da gazla (kendine has motivasyonla) oynattığını Ata Demirer skeç bile yaptı. Hemen kuşçu mu olduk şimdi? 40 yıllık GALATASARAY'lıyım ve FT HAYRANIYIM. İnsanları bu şekilde şuursuzca itham etme hakkını kendinizde nasıl buluyorsunuz? Bu ön yargılı paylaşımınızdan dolayı sizi ve bu itham edici paylaşımı beğenenleri kınıyorum. Terim kimsenin tekelinde değildir, o bütün GS lıların ve kendisini seven tüm futbolseverlerin İMPARATORUDUR...

Atalay Babacan'ın abisi Akhisar defansında yıldız gibi parlayan Alperen Babacan'ı mutlaka almalıyız. Geçen sexon Denizlispor süper lige yükselirken banko 11 oynadı. Hem çok genç hem de stoper+sağ bek oynayabiliyor.. Defansta gelecek için iyi bir yerli yatırım ve alternatif olur.

Falcao'dan mesajımız var... CİMBOMBOM. Koptu geliyor inşallah 😍

Ekli dosyalar

• 20190808_020344.webp
    20190808_020344.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 42
Kazanılan bir Süper Kupa var ama çıkarılması gereken dersler daha fazla.
Belhanda ve Musleraya teşekkür ediyorum bugünün en iyileriydi. Pardon iyileriydi. Çünkü onlardan başka iyi yoktu. Babel vasatın biraz üstüydü Seride öyle. İyi olmama sebepleri mevkilerini yadırgamaları. Bize Forvet ve Orta Saha lazım. Tebrikler Galatasarayım Ama eksikler var bu gerçek..
#KupaBeyiGalatasaray

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tüm sayfaları okuyamadım. Daha önce geçtiyse kusura bakmayın.

Bu kupanın parasal bir getirisi var mı?

Tüm sayfaları okuyamadım. Daha önce geçtiyse kusura bakmayın.

Bu kupanın parasal bir getirisi var mı?

Süper Kupa'nın şampiyonunun ne kadar kazanacağı ile ilgili bu sezon Türkiye Futbol Federasyonu'ndan her hangi bir resmi açıklama yapılmadı.

Kupa müsabakasından elde edilecek bilet satış gelirleri dışındaki tüm gelirlerden (medya hakları gelirleri, sponsorluk ve reklam gelirleri, vb.) organizasyona ilişkin (vergiler dahil olmak üzere) her türlü masraf çıktıktan sonra kalan meblağın % 10’u TFF payı olarak TFF’ye ayrılacak. TFF payı ayrıldıktan sonra kalan meblağın % 60’ı galip gelen takıma, % 40’ı mağlup olan takıma dağıtılacak.

Goal

66b73b8d737589b860addf10e105c99c694faad9.png

Geri
Üst Alt