2019 TFF Süper Kupa | Akhisarspor 0-1 Galatasaray | MS | 7 Ağustos | Şampiyon Galatasaray!

Yeni transferlere +1 ekleyelim.

Maçın düşünülenin aksine zor geçeceğini düşünüyorum. Saldır Galatasaray’ım...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kupa mı?o_Oo_Oo_O

lion gif ile ilgili görsel sonucu

Aklima birsey takildi, bir takim 2 kupayi da (hem lig hem kupa) kazanirsa niye diger kupa finalisti ile Süper Kupa macina cikiyor?

Mesela Almanya daki Süperkupa da eger bir takim hem ligi hem de kupayi kazaniyorsa o zaman Süper Kupa da ligi ikinci sirada tamamlayan takim ile eslesiyor.

Ingiltere ve Fransa da da ayni Almanya da oldugu gibi statü. Italya ve Ispanya da bizim statünün aynisi vardi, ama Ispanya da degistirdiler 4 takim mi ne Süper Kupa icin oynayacakti. Yani kisaca bizdeki statü büyük ligler arasinda sadece Italya da devam ediyor.

hqdefault.webp

Oraya 1 kupa daha yazmanızı rica edeceğim

Aklima birsey takildi, bir takim 2 kupayi da (hem lig hem kupa) kazanirsa niye diger kupa finalisti ile Süper Kupa macina cikiyor?

Mesela Almanya daki Süperkupa da eger bir takim hem ligi hem de kupayi kazaniyorsa o zaman Süper Kupa da ligi ikinci sirada tamamlayan takim ile eslesiyor.

Ingiltere ve Fransa da da ayni Almanya da oldugu gibi statü. Italya ve Ispanya da bizim statünün aynisi vardi, ama Ispanya da degistirdiler 4 takim mi ne Süper Kupa icin oynayacakti. Yani kisaca bizdeki statü büyük ligler arasinda sadece Italya da devam ediyor.
tff işte nerde beyinsiz adam var toplamışlar

yıllardır sıçmık görüntüsüne sahip olan arial font kullanılıyor formalarda. yüzlerce font var sıçmık gibi olanı özel seçmişler

Allahtan mac var bugün biraz stres atariz. Yeter yav, gerildim valla. Ne beceriksiz bunlar ya.

Bugun yine seri’yi 6 da donk’u ise 8 de izlersek anlayin ki hoca cift yönlü bi orta saha ariyor

Akhisar tribunleri yine bombos olacak ve bu sefer gs tribunleri kameraya gore karsi tribunde olacak anlasilan

ben sana daha ilginç bişi söylim

her yıl düzenli olarak tekrar edilen bu kupanın, 2011/2012 sezonunun neden kazananı yoktur ?

fii tarihindeki yerel kupaların peşine düşen fenerbahçe, neden 2011/2012 deki süper kupanın peşine düşmemektedir ?

#kupanamustur

Sezonun ilk resmi maçı. Hazırlık maçlarından farklı olacaktır, sonuçta sonunda resmi bir kupa kaldırıyorsun. Babel'in golü var. Belhanda'dan iyi performans bekliyorum. Emre Mor muhtemelen sonradan oyuna girecek, heyecan yaratacaktır. Seri'yi ön liberodan ziyade orta sahada daha serbest görmek isterim. Akhisar bildim bileli dirençli bir ekipti. Farklı skorla kaybedeceklerini sanmam. Skordan ziyade olgun, derli toplu oyun beni mutlu eder bu akşam

Geri
Üst Alt