2019 TFF Süper Kupa | Akhisarspor 0-1 Galatasaray | MS | 7 Ağustos | Şampiyon Galatasaray!

Erman toroğlu: Stoperler nerde? Onlar oyun kurmakla uşraşıyorlar...

Ne oyun kurmakmış arkadaş

luyindama gibi hayvan gibi adam var ama o adam kafa vuruyor varmı böyle birşey?

Orta sahada bekhanda ve selcuk oyun krumadigi icin luyindama ve marcao fantezi pesinde.

Offf yaa muslera olmadik topu cizgiden cikardi bu pozisyonlari vermemiz kotu kanatlardan

Şimdi Ingiltere liginde oynanan da futbol bizde ki de futbol

Bence marianoyla vedalasma zamani geldi gecen sene ile bu sene arasinda fark goremiyorum cok kotu futbol oynuyor. Oyle senede 4 mac iyi oynuyor diye bakilmaz kimseye kusura bakmayin.

Bu sene tekmeyi yemesi gereken ilk herif buydu.

Daha mayis ayinda yazdim
Sirasiyla
Selcuk
Mariano
Fernando
Diagne
Mitroglu
Bu herifler gittikten sonra
Belhanda, donk, nagatomoya geliriz diye.
Takim yenilenecek diyince boyle birsey olacak sandim bilemedim onyekuru ile baslayacagimizi.

donk adam dövmek icin oyuna girecek gibi

işte bu yüzden galatasaray hiç bi zaman 6 numarasıź oynamamalı. Çünkü stoperler laubali.bunların ardını toplayacak bi adam lazım

52626226 değişiklik yapılan ve genelde altyapıya şans verilen hazırlık maçlarında karalar bağlayanlar var ya. Çok normal

O değilde hoca laf atıyorlar ya. Sonra diyorlar bu leş, bu ikinci lig takımına böyle mi oynanır.

Ula Akhisar 15 gündür bu maçı bekliyor.

Muslera laf etmesinler. Tatilde ya kendisini.

Snejder , Drogba görmüş bazı arkadaşlar burda çok futbol simarikligi yapıyorlar. O kadar kaliteli kadro ve oyuncular herzaman bulunmaz.

Guardilo,zidane, klop gibi hep çok iyi oyuncularla oynayamazsin. Ayrıca ffp var. Aston villa yeni çıkmış premier league 148 m euro harcıyor. FT hata yapabilir ama bu adam sayesinde istikrarlı gidebiliyoruz. Her maç olmasada final ve önemli maçları aldık hep.

Geri
Üst Alt