2019 TFF Süper Kupa | Akhisarspor 0-1 Galatasaray | MS | 7 Ağustos | Şampiyon Galatasaray!

Akhisar'ın zurna antrenörü boş boş konuşmuş 5 çakalım bu hıyarlara , Feghouli falanda oynasın bi güzel saplayalım

Son düzenleme:
Ülkenin bir takımı ŞL ön elemesine çıkarken TFF ne yapıyor? Süper Kupa maçını oynatıyor.. Yemin ediyorum en ufak planlama yok bu Tff'de..

denebilir ki, Başakşehir'in maçının tarihi bilinmiyordu.. Elbette öyle ama 2 haftadır belli tarih.. 1 gün önceye çekebilirdin bu maçı.

Ülkenin bir takımı ŞL ön elemesine çıkarken TFF ne yapıyor? Süper Kupa maçını oynatıyor.. Yemin ediyorum en ufak planlama yok bu Tff'de..

denebilir ki, Başakşehir'in maçının tarihi bilinmiyordu.. Elbette öyle ama 2 haftadır belli tarih.. 1 gün önceye çekebilirdin bu maçı.
akhisara yenermiyiz reis, adamlar cok kan kaybetti

bokila
manu
mugdat
yumlu
barbarosa

vesaire

---------------------Babel----------------------
-----Emre------------------------------Feghouli
----------------Belhanda-----Jimmy------------
------------------------Seri----------------------
Nagatomo-----Marcao----Luyindama---Mariano
---------------------Muslera----------------------

Sukurler olsun GSmize kavusuyoruz

EAhNhDQX4AcV3T6

Akhisarin muhtemel kadrosu nedirki?

Feghouli felam bu macta oynatip sakatlanmanin anlami yok.

Babel
Adem belhanda jimmy
Donk seri
Nagatomo marcao luyindama mariano
Okan

Ydk : feghouli, muslera, mitrioglu , yunus, mor, calik, ¿¿¿¿¿

Akhisar maçında Donk oynamasın bir maçla formdan düşmez.. yerine Atalay oynasın. Atalay-seri-Belhanda orta sahası. Emre Mor'un hazır olduğunu ve koşacağını bilsem Belhanda yerine 10 numarada Emre Mor oynasın isterdim. Ortayı deler geçer kanatlar daha boş kalır.

Bugün günlerden Galatasaray...

Geri
Üst Alt