2019 TFF Süper Kupa | Akhisarspor 0-1 Galatasaray | MS | 7 Ağustos | Şampiyon Galatasaray!

Biz neden

—————Donk————-
—Belhanda——-Seri——

Çikmadik anlamiyorum.

Neden seri israrla DOS a sokuluyor yahu

2. Lig takımına karşı maçın adamı kalecin seciliyorsa başkanından hocasına herkes oturup düşünecek, çözüm üretecek, uretemiyorsa izin isteyecek...

Şok oldum.. buz gibi kalakaldım TV başında. O kadar heyecanlıydım bu maç için, şu izlediğim resmen acı verdi bana. Takımı bu kadar kötü görmek beni çok üzdü, ve bir o kadar düşündürüyor.

Normalde yangıncı değilim ama aynı düşüncedeyim. Bu futbolla mı rakiplere korku salıcaz.
Sanırım hocanın da kendini yenilemesi gerekiyor. Biri çıkıp söylemeli, Selçuk öldü bitti artık. Belhanda ile oyun falan kuramazsın, rakibe oyun kabul ettiremezsin, kral çıplak diyecek kimse yokmu ekipte?

Demekki geçen sene takımı feg ve onyekuru taşıyormuş onyekuru olsa şimdi takım oynamasa bile kendi çabasıyla gol atar veya attırırdı %100 eminim ki kendini geliştirdi adam 1 sezonda marcao geriye gitti oyuncu farkı

yalnız babel'de al git olayı hiç yok şut atmasını filan bekliyeceğiz sanırım. Onyekuruyu ararız gibi duruyo :D

Seri gayet iyiydi yahu daha 2. Maçı adamın topu alışı, dönüşü, hızlı oynaması rahatlattı takımı. Daha da iyi olacaktır. Sıkıntı topu kazanamıyor olmamız yoksa takımın pas kalitesi gayet iyi durumda. Bir tek 6 numarayla defansif kısmı çözebilir miyiz soru işareti yalnız, göreceğiz.

Kuş avcıları için muazzam bir ortam var bu konu başlığı altında,toplu tevkif olabilir

Geri
Üst Alt