2019 | Yılın En İyi Türkçe Kullanan Üyesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen görmek istediğini görüyorsun. Ben de bayağı şey attırdım arkadaşlara. Pencereler farklı yönden açıldığı için görmüyorsun!
Arkadaşlara attırılan, aynı zamanda Keramettin Bey'in de gözlerine gelmiş demek isteniyor anladığım kadarıyla.

IMG_20180209_224955-1.webp

Orhan Pamuk kitabı okumamışsın hiç

Yazarlara politik gözle bakıldığı için ülkemizde yazarlar ayrıştırılmaktadır. O kesimin romancısı, bu kesimin yazarı diye toplum bölünmüş durumda. Bu sebeple taraflar diğer mahallenin yazarını eleştirirler. Bu durum 23546583245 kitap okuduğunu iddia edenlerin Orhan Pamuk'un edebi dilini eleştirmeye cüret etmesine yol açar.

Yazarlara politik gözle bakıldığı için ülkemizde yazarlar ayrıştırılmaktadır. O kesimin romancısı, bu kesimin yazarı diye toplum bölünmüş durumda. Bu sebeple taraflar diğer mahallenin yazarını eleştirirler. Bu durum 23546583245 kitap okuduğunu iddia edenlerin Orhan Pamuk'un edebi dilini eleştirmeye cüret etmesine yol açar.
Yılın mesajı oyumu verebilirim.

Walla ben basit bir şeyden bahsettim siz direk mevzuyu hiç umursamayacağım yerlere çektiniz.

Maşallah

Türkçeyi kullanmak derken, vurgulamak istediğiniz şey nedir brolar?

İmla kurallarına uygun, doğru kelimelerle bir şey anlatamamak mı?

Yoksa imla kuralları geçiştirilmiş ve ağdalı kelimeler bulunmayan cümlelere rağmen, anlatmak istediğini net olarak anlatabilmek mi?

İkiside mi?
Bu postun üzerine oy kullanmamak hata olurdu.

Oyum: @Gürkan Karadeniz adlı üyeye.

Aklı selim dostlarım kafana vura vura gerekli cevapları vermişler zaten benim ayriyeten bir şey dememe gerek kalmamış. Kendini yine cümle aleme maskara etmişsin TMK!

Huzur ver Tanrı inancın varsa huzur ver. Yok inanmıyorsan vicdanın varsa rahat bırak beni!

Huzur ver Tanrı inancın varsa huzur ver. Yok inanmıyorsan vicdanın varsa rahat bırak beni!
Öncelikle tanrı inancımı veya vicdanımı bir fenerliye sorgulatmam. İkincisi bu akşam Falcao'nun gol attığı net bir galibiyet alamazsak sana daha beter bir şekilde saracağım haberin olsun. Bir fenerli olarak şimdiden cimbom galibiyeti duasına çıkman forumdaki selametin açısından faydalı olabilir TMK!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt