2020-2021 şampiyonu galatasaray’dır

GB öyle demişse

şapkamızı önümüze koyacağız
nerelerde hata yapmış olabileceğimizi soruşturacağız elbette ki
Öyle bir şey demiş olsam koşarak en yakın manastıra giderekten tövbe ederim reys

Sadece bu seneki a.kerim (benim de katıldığım bir görüştü) öngörüsünde yanıldığını belirttim. Geleceği göremeyiz sonuçta.

O dönemde Torrent'e övgülerde bulunmuş mu idin doğru söyle :asd:
Tabii ki

Hamlemizin başarılı olduğu sanrısını oluşturmak için bolca övüyorduk,hatta bi ara söylediğim yalana o kadar inanmıştım ki gerçekten iyi zannediyordum

Tabi o patlayınca işte sonra okan geldi ligde dominasyon kuruldu derken aldatılarak yaptığımız yanlış hamle aslında doğruya sebep oldu ftyi yemesek okan olmayacaktı biz şuan hala ocağa kadar sabrediyoduk

Hata yaparken bile fayda sağlıyoz efsunlu gibiyiz bugün okan gitsin diye yemeye çalışıyoruz belki de o gidecek biri gelecek o da gidecek sonra gelen şlyi alacak olur mu olur

Alanya maçında galiba ilk yarıda rakip 10 kişi kalmalı idi ama vermemişti. Maçı yine 1 - 0 kazandık ama iyi baskı yemistik ve rakip 10 kişi kalsa belki 3 - 4 fark atacaktik. Şampiyonluk da 1 golle gitmişti. Hakem de Zorbay imiş

Galatasaray’ın kupası kimsede kalmaz!

Yarın ola hayrola

Hile hurda olmadan tjk nin bizden şampiyonluk alma ihtimali zaten olamaz. O çok övündükleri sergen attı şampiyonluk geldi sezonuda dahil. Saçları sırma gibi olan beyaz tvde şaklabanlık yapan kafası testis gibi sirk maymunu arkadaş ağzından çok kaçırmıştı bu mevzuları

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hile hurda olmadan tjk nin bizden şampiyonluk alma ihtimali zaten olamaz. O çok övündükleri sergen attı şampiyonluk geldi sezonuda dahil. Saçları sırma gibi olan beyaz tvde şaklabanlık yapan kafası testis gibi sirk maymunu arkadaş ağzından çok kaçırmıştı bu mevzuları

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
IMG_7335.webp

😌

O sezon sike yapildigi asikardir ancak saha icinden cikmamamiz gerektigini dusunuyorum bizi biraz da cekmek istedikleri yer saha disi.Saha disi olaylarla mucadele edilmeli ancak saha icindekiler sadece kendi isine odaklanmalilar.

Gırtlağa çökme zamanıdır. O sezonun şaibeli olduğu zaten belliydi. Didik didik edilmeli…

Galatasaray yönetimi bastırmalı..

Ekşi ***** billong başlıklarına yazın. #2021ŞampiyonuGalatasaray
Hepimiz biliyorduk. Şampiyonluğumuzu çaldı *****

Rakipler kazanırken biz kaybetmişiz ne tesadüf!

Hakemi yenemediğimiz zamanlarmış demek ki.

Şimdikinden farkı Okan hocam ve kadro koya koya ilerliyor.

Yoksa dönem aynı dönem.

Geri
Üst Alt