2020-2021 Sezonu Kadro Önerileriniz

Mert Hakan,Emre Kılınç ve Ali Yavuz... Bu 3lüden çok şey bekliyorum ,satışa göre kadro şekillenir bunların dışında...Burak Kapacak da düşünülebilir Mariano'yu 1 yıl daha tutup...Yerli rotasyonu 3 kişi var takımda Ömer Adem ve Emre Akbaba ,bu şekilde arttırmak lazım...Erdoğan,Oğulcan gibi isimlere gerek yok bence...Onyekuru tekrar kiralanır Lemina da bence....Eğer para olursa 10 numara hamlesine para basılabilir gerçi ben İrfan Can'ı tercih ederim alma şansımız olsa...

Muslera
Mariano-Luyindama-Marcao-Saracchi
Mert-Lemina-İrfan
Emre-Falcao-Onyekuru

ahmed musa mııııı elimizde eskişehirden gelen sekidika var zaten
ahmed musa ile goalvisiona katılan kimdi yav:puhaha:

Muslera
Mariano-Luyindama-Marcao-Saracchi
Lemina-Seri
Feghouli-****-Henry
Falcao

Şu kadroyu koruyalım yeter

Belhanda & Diagne out
10 numara ve uygun bir yedek forvet ✅

ne caneri ne diyonuz yavvvv yalandir inş futbol yok diye sikintidayiz zaten bi de su ismi gecen mallar yuzunden daralmayalim

@_futbolarsiv:
FLAŞ
AL - Watan | Fransız kaynaklar, Al - Hilal'in sözleşme uzatma teklifini yanıtsız bırakan Bafetimbi Gomis'in G.Saray'la 1 yıllık sözleşme yapma konusunda anlaştığını bildirdi. Marsilya'nın da ilgilendiği Gomis, kulübün ciddiyet eksikliğini gördüğü için G.Saray'a yöneldi

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Honore Gomis: "Bafetimbi Gomis'le konuşuyorum. Arabistan'a gitti çünkü orada çok para var. Bafetimbi Gomis inşallah Türkiye'ye dönecek. Galatasaray'da tekrardan oynayabilir. Bu durum kesinlikle ihtimal dahilinde." [Radyospor]

Volkan
Gökhan Semih Marcao Caner
Topal Belözoğlu Belhanda M.Hakan
Falcao Gomis

Yeni sezon kadromuz ho

Werder Bremen, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Nuri Şahin ile yollarını ayırıyor. [🔗BILD]

Ho?

Honore Gomis: "Bafetimbi Gomis'le konuşuyorum. Arabistan'a gitti çünkü orada çok para var. Bafetimbi Gomis inşallah Türkiye'ye dönecek. Galatasaray'da tekrardan oynayabilir. Bu durum kesinlikle ihtimal dahilinde." [Radyospor]

1588188660296.webp

Şu kadroyu kurabilsek razıydım

Muslera
Buta-Luyindama-Marcao-Saracchi
Lemina-Mert Hakan
Emre Kılınç
-Emre Akbaba-Bruma
Falcao

Geri
Üst Alt