2020-2021 Sezonu Kadro Önerileriniz

Talles magno nasıl bir oyuncu.jo ,elmander karışımı yoksa willian gibimi
Çocuk ilginç mesela kanat/forvet oyuncusu ama santrfor oynayacak kadar pivot özelliği de var
topla ilişkisi 10 numara oyuncuları gibi
yeteneği kanat/forvet oyuncusu gibi
fiziği santrfor fiziği

Hani FM'de özel yetenek diye bir şey vardır ya bu çocuk o işte özel yetenek resmen tekniği yeteneği topla ilişkisi öyle sonradan öğrenilecek gibi değil belli ki doğuştan yeteneği var

Ama bize yedirirler mi ? bence çok zor 17 yaşında böyle bir yeteneği Brezilya'dan koparmak için yüklü bonservis gerekir, öyle Taffarel ikna edecek Melo getirecek gibi bir oyuncu değil uzun zamandır Avrupa takımlarıyla adı anılıyor bence Genk gibi bir takım kapar bu çocuğu oradan da çift haneli bonservisler ile büyük liglere geçer

Fatih terimin ravil tagir,adil demirbağ istediği söyleniyor.ikiside iyi oyuncu.adilde fatih terimi görüyorum ben.

muslera

el abdeloui luyindama marcao sarachi

feghuli mert hakan omer oynekuru

lallana

falcao

ewt rtas simdi sira sende
Gardaş yüksek maliyetli.bizde o para var mı.feghouli,lallana,falcao üç yıldız bir arada nasıl bir lüksümüz.var.sınır seneye yıllık ücret olarak muslera olacak 2.5 milyon euro en fazla zor bir kadro ama güzel kadro

Gardaş yüksek maliyetli.bizde o para var mı.feghouli,lallana,falcao üç yıldız bir arada nasıl bir lüksümüz.var.sınır seneye yıllık ücret olarak muslera olacak 2.5 milyon euro en fazla zor bir kadro ama güzel kadro

sagol da cok para kazananlari nasil gonderecen Rica ile mi

korona virüsü olmadığı zaman dahi 40 milyon euro civarı olması gereken maaş limitini artık 30 civarına indirmemiz lazım belhanda ve feg ikilisi kesinlikle gitmeli çünkü yaşları 1-2 yıl sonrası için verimsiz hale getirecek şuan elimizden çıkarmak zorundayız muslera-marcao-luyindama harici bütün yabancılar gidebilir muslera ile de 2 civarı bir paraya anlaşmalıyız

yerliler içinse sözleşme uzatmak ama fiyat düşmesi gibi bir hamle yapılabilir bu olay 2 taraf içinde win-win

yapmayan adam buradan 1 senede 2 senelik para kazansa bile ertesi sene kazanacak yer bulamaz

muslera
xx-marcao-luyindama-sarrachi(1 sende daha kiralıktı ücreti yüksek değil diye biliyorum)
xx-mert hakan yandaş
xx-xx-onyekuru
xx(ücret indirirse falcao kalmalı yoksa gidebiliyorsa gitmeli her yerden ekonomik olarak darbe yerken kulüp gidip 5+ milyon euro veremez)

şuanki gibi yüksek maaş verme ihtimalimiz şampiyon olup CL ye gitmekle doğru orantılı ama senelik değil 2-3 senelik bir plan yapılmalı bu yaz her sene takımın yarısı değişiyor yoksa yani kiralama yapacaksak bile satın alma opsiyonu koyup geliştireceğimiz adamı almalıyız

Bilmiyorum.kulübün tek kurtulma yolu.allah yardımcısı olsun yönetimin

Caner Erkin zu Biz
Ben de gördüm bu haberleri...Bir de altına bu transfer olursa söyle olur böyle olur diye analiz yapmış bazıları..Bu adam çıkıp "Ben galatasaray'da fb maçlarını takip ediyordum kazanırlarsa mutlu oluyordum."tarzı bir açıklama yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam..
Zaten terim almaz da bunu alınacak olsa bile sadece bu aciklama nedeniyle bile alınmamalı..

Ben de gördüm bu haberleri...Bir de altına bu transfer olursa söyle olur böyle olur diye analiz yapmış bazıları..Bu adam çıkıp "Ben galatasaray'da fb maçlarını takip ediyordum kazanırlarsa mutlu oluyordum."tarzı bir açıklama yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam..
Zaten terim almaz da bunu alınacak olsa bile sadece bu aciklama nedeniyle bile alınmamalı..
Fenere gittiğinde mi demişti onu

Geri
Üst Alt