Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
bizde her türlü oynar yav 11, shakhtar genclesme operasyonunu 2 sene evvelden baslatmasaydi bu sene bunu alirdiFaydalı olur mu.ilk 11 oynar mı sence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bizde her türlü oynar yav 11, shakhtar genclesme operasyonunu 2 sene evvelden baslatmasaydi bu sene bunu alirdiFaydalı olur mu.ilk 11 oynar mı sence
Ama bir şey söyliyeyim.taraftarın yarısı karşı çıkar yok anadolu takımı mı kuruyoruz yok forvetimiz yıldız olsun izle gör.bizde her türlü oynar yav 11, shakhtar genclesme operasyonunu 2 sene evvelden baslatmasaydi bu sene bunu alirdi
Kardeşim senin ilk 11in i merak ettim senin fikrinewt 11leri gorelim
Kardeşim senin ilk 11in i merak ettim senin fikrin
Çocuk ilginç mesela kanat/forvet oyuncusu ama santrfor oynayacak kadar pivot özelliği de varTalles magno nasıl bir oyuncu.jo ,elmander karışımı yoksa willian gibimi
Büyük ihtimal belhanda ahmed musa takası olabilir.Galatasaray, yaz transfer sezonunda Ahmed Musa'yı kadrosuna katacak. (Sabah)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fatih terimin ravil tagir,adil demirbağ istediği söyleniyor.ikiside iyi oyuncu.adilde fatih terimi görüyorum ben.
Gardaş yüksek maliyetli.bizde o para var mı.feghouli,lallana,falcao üç yıldız bir arada nasıl bir lüksümüz.var.sınır seneye yıllık ücret olarak muslera olacak 2.5 milyon euro en fazla zor bir kadro ama güzel kadromuslera
el abdeloui luyindama marcao sarachi
feghuli mert hakan omer oynekuru
lallana
falcao
ewt rtas simdi sira sende
Gardaş yüksek maliyetli.bizde o para var mı.feghouli,lallana,falcao üç yıldız bir arada nasıl bir lüksümüz.var.sınır seneye yıllık ücret olarak muslera olacak 2.5 milyon euro en fazla zor bir kadro ama güzel kadro
Bilmiyorum.kulübün tek kurtulma yolu.allah yardımcısı olsun yönetiminGardaş yüksek maliyetli.bizde o para var mı.feghouli,lallana,falcao üç yıldız bir arada nasıl bir lüksümüz.var.sınır seneye yıllık ücret olarak muslera olacak 2.5 milyon euro en fazla zor bir kadro ama güzel kadro
Zor ama.inşallah göndeririz.imkansız değil.değirmen de buğday kalmadı.kalan kalsın giden gitsinsagol da cok para kazananlari nasil gonderecen Rica ile mi
Ben de gördüm bu haberleri...Bir de altına bu transfer olursa söyle olur böyle olur diye analiz yapmış bazıları..Bu adam çıkıp "Ben galatasaray'da fb maçlarını takip ediyordum kazanırlarsa mutlu oluyordum."tarzı bir açıklama yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam..Caner Erkin zu Biz
Fenere gittiğinde mi demişti onuBen de gördüm bu haberleri...Bir de altına bu transfer olursa söyle olur böyle olur diye analiz yapmış bazıları..Bu adam çıkıp "Ben galatasaray'da fb maçlarını takip ediyordum kazanırlarsa mutlu oluyordum."tarzı bir açıklama yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam..
Zaten terim almaz da bunu alınacak olsa bile sadece bu aciklama nedeniyle bile alınmamalı..