2020-2021 Sezonu Kadro Önerileriniz

Ben de gördüm bu haberleri...Bir de altına bu transfer olursa söyle olur böyle olur diye analiz yapmış bazıları..Bu adam çıkıp "Ben galatasaray'da fb maçlarını takip ediyordum kazanırlarsa mutlu oluyordum."tarzı bir açıklama yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam..
Zaten terim almaz da bunu alınacak olsa bile sadece bu aciklama nedeniyle bile alınmamalı..
Gelmesi imkansiz

Var mı transfer haberleri
Uğraşıldığını pek düşünmüyorum şu an. Ancak laf arasında geçiyordur.

muslera
kaderabek gibi ciğersiz bir bek
kafayı 3 numaraya vuracak bi DC
luyindama
hücumcu ama dayanıklı bi bek

SAĞ KENAR oyuncusu, feg gibi mclerde dolaşmicak orta acacak
herrhanda
mert hakan
içe kat edebilen bi kenar forvet, kuru gibi
sadece yetenekten oluşan bi amc, geriye gelip gelmemesi önemli değil gol yollarında iyi olmalı

hayvani bi forvet

Fenere gittiğinde mi demişti onu

2011'de fb dergisine konuşmuş..Gs de oynarken fb kaybettiğinde üzülüyordum demiş..

2011'de fb dergisine konuşmuş..Gs de oynarken fb kaybettiğinde üzülüyordum demiş..
Kendisi sanırım paranın kölesi, nereden para kazanırsa oralı oluyor. Bizden uzak dursun da nereye gidiyorsa gitsin. Fb lafları dolaşıyor zaten. Oraya gidebilir muhtemel

muslera
luyindama

herrhanda
mert hakan
sadece yetenekten oluşan bi amc, geriye gelip gelmemesi önemli değil gol yollarında iyi olmalı

hayvani bi forvet
Gelecek sene beleş dışında adam almayız gibime geliyor. Kriz çok sağlam geliyor yazdan sonra kendisini iyiden iyiye hissettirecek. Maliyetli isimlerden kurtulup küçülmeye gitmeliyiz

Gelecek sene beleş dışında adam almayız gibime geliyor. Kriz çok sağlam geliyor yazdan sonra kendisini iyiden iyiye hissettirecek. Maliyetli isimlerden kurtulup küçülmeye gitmeliyiz
krizden faydalanabiliriz ben öyle düşünüyorum. bu arada kadro önerim nasıl tam bizim liglik değil mi rtaş

krizden faydalanabiliriz ben öyle düşünüyorum. bu arada kadro önerim nasıl tam bizim liglik değil mi rtaş
Berandayıda yollayıp oraya daha defansif hareketli birini alsak daha iyi olur onun harici benim de istediğim bi kadro. Sene sonu baya sözleşmesi bitecek kaliteli topçular var. Onlardan bir iki tane koparabilirsek neden olmasın

Berandayıda yollayıp oraya daha defansif hareketli birini alsak daha iyi olur onun harici benim de istediğim bi kadro. Sene sonu baya sözleşmesi bitecek kaliteli topçular var. Onlardan bir iki tane koparabilirsek neden olmasın
defansif adama gerek yok bence bizde, berr'e o görev verilse onu da yapar fiziği falan var top calması da iyi KRALın. mert hakanla ortasaha geçişlerini gayet iyi yaparlar, sonucta biz akhisar fln degiliz maçı biz yönlendirmemiz lazım. 3 senedir o bölgede defansif biri yok zaten fernando kız gibiydi nzonziyi sayma bile

11.webp

Evander ve Kudus gibi genc oyunculari alabilmek icin oyuncu satmamiz lazim. Maicon ve Belhanda'nin son yili ikisi de sutlanmali. Diagne Falcao'nun yedegi olmak istemez bir yerlere satariz, Feghouli yine sorun yaratabilir satisini zor goruyorum. Babel'i hazirlik kampinda bile gormek istemiyorum ilk satilmasi gereken oyuncu.

Bu arada Belhanda'nin sozlesmesi uzatilirsa sasirmam, maasinda indirim yapip bizimkileri ikna eder, gecen sezon hoca satisina onay vermeyerek buyuk hata yapti.

Kardeşim .artık devir yıldız değil düşük maliyetli oyuncular devri.çağlar söyüncü yü beğenmiyor dununuz adam avrupa ya gider gitmez kalitesini konuşturdu.salih özcan diye diye bıktım.adam holsteinde süper oynuyor.bırakın isim yapmış yok yabancı oyuncu .Mehmet özcan,ravil tagir şuan rahat gsda oynar.bülent korkmaz ne diyor.ravil hakkında benden iyi şu haliyle .gelelim mehmet özcana rahat ilk 11 oynar.ufuk akyol dedim.adam antalyasporda süper oynadı.takmışsınız yerli oyuncudan hayır gelmez niye tarık çamdal gibiler yüzünden.alakası yok.on parmağın onu bir değil.cemali sertel gelsin saraichi gittikten as sol solbekimiz olur.bu oyuncular süper oyuncular.
salih özcan pek iyi bir oyuncu degil. svdan basaksehire giden berkay bile pek tutunamadi

muslera
luyindama

herrhanda
mert hakan

hayvani bi forvet
ligin en iyi stoperi olan Marcao yu da yollamayin artik. adam muazzam oynuyor. Istedigim 11 aslinda bu:

Nando
Meunier Luyindama Marcao Saracchi
Lemina
Evander/Kudus Mert Hakan
Tete Falcao Onyekuru

yedek 11

Okan
Sener Kaan Emin Süleyman
Donk
Kudus Ömer
Emre K. Soares tarzi Adem

ligin en iyi stoperi olan Marcao yu da yollamayin artik. adam muazzam oynuyor. Istedigim 11 aslinda bu:

Nando
Meunier Luyindama Marcao Saracchi
Lemina
Evander/Kudus Mert Hakan
Tete Falcao Onyekuru

yedek 11

Okan
Sener Kaan Emin Süleyman
Donk
Kudus Ömer
Emre K. Soares tarzi Adem
ne tetesi kanki fmde alamazsın teteyi
adamlar3.5 milyona marcos antonio'yu 1mye de marquinhos cipriano'yu ALABİLİYOR ama biz 40lık adamlara 5m bayılıyoruz.
yönetim farkı

Nagatomo
Diagne
Belhanda
Babel
Selçuk
Ahmet çalık
Bunları derhal elden çıkarmak lazım
Gerekirse Feghouli de gönderilsin
Feg-Handa-Diagne üçlüsünden iyi para kazanmaya bakmalıyız.
Orta sahada Lemina yi 1 sene daha tutmalıyız
Sekidika Ozornwafor gelişmeleri için tekrar gönderilmeli. Stoper sorunu olur ve yabancı kontenjanında yer kalırsa Ozorn u deneyebiliriz.
On numara
Yedek forvet
Kanat
Transferi yapılmalı

Geri
Üst Alt