2020-2021 Sezonu Kadro Önerileriniz

Muslera
Lyundama
Marcao
Onyekuru

kalsın, kalanlar gönderilebilir. Bu yukaridaki 4 lu zor gol yiyiyor ve Onyekuru nun oldugu takim ileride eli ayagi biraz tutan kim varsa gol attiriyor.

Kritik hamle Onyekurunun takimda tutulmasi olacaktir. Kafa göz yara yara o adam alinmali. Ffp 2021 de bitiyor bizim. Bu yil da kiralama ve 2021 haziraninda 10 milyona zorunlu satin alma gibi net pazarlik masasina oturtulmali Monaco.

Belhanda
Feghouli
Ryan babel
Falcao
Diagne

mutlaka satilmalidir.

Şu Talles Magno alınmalı. Mevcut yabancılar içinde Belhanda,Andone,Feghouli,Diagne,Babel gönderilmeli. Mert Hakan,Emre,Ravil Tagir,Oğulcan,Mert Müldür yerli transferi olarak yeterli. Kiralayabilirsek Gbamin,sağ açığa Zivkoviç kazandırırsak bence makul olur. Unutmadan Mariano bir sene daha kalsın bence.

Muslera
Lyundama
Marcao
Onyekuru

kalsın, kalanlar gönderilebilir. Bu yukaridaki 4 lu zor gol yiyiyor ve Onyekuru nun oldugu takim ileride eli ayagi biraz tutan kim varsa gol attiriyor.

Kritik hamle Onyekurunun takimda tutulmasi olacaktir. Kafa göz yara yara o adam alinmali. Ffp 2021 de bitiyor bizim. Bu yil da kiralama ve 2021 haziraninda 10 milyona zorunlu satin alma gibi net pazarlik masasina oturtulmali Monaco.

Belhanda
Feghouli
Ryan babel
Falcao
Diagne

mutlaka satilmalidir.
Aynen katıliyorum 4 oyuncuya gozum kapali güveniyorum. Bunlara ek olarak 25 yas alti

Bek
Orta saha (6 veya 8)
Santrafor (sortloth gibi yakaladığını atacak)

Gozumuz kapali guvenecegimiz her mac ilk 11 oynayacak 3 oyuncu bulsak acayip oturmus olur takim gerisi hikaye olur

fm 2016 kopenhag kariyeri yapıyorum valla mijdtland -nordsjelland-ejsberg -randers abi alt yapıdan ne oyuncular çıkartıyolar tabi oyun bu ama herzaman yazıyorum bizim oyuncu alacağımız ligler danimarka-norveç-isveç-hirvatistan-polonya-srbistan-çekya-slovakya-japonya-kore

Mert Hakan, Emre Kılınç, Bernard Mensah, Mehmet Özcan, Elayis Tavşan ve bir targetman kesinlikle alınmalı. Maicon, Diagne, Feghouli, Belhanda'nın gidişine bağlı olarak Evander, Omar, Fatih Kurucuk ve yedek sol bek olabilir ki Marcao'nun olası satışını saymadım. Bu yaz temel atma dönemimiz, mantıklı hamleler yaparsak 2011 i de aşabiliriz.

Evander şahane bir modern 10 numara, Kudus biraz daha 8 gibi Matuidi'ye benzetebiliriz , ikisinden hangisi gelsin diye tercih edersek,normalde takımı üste taşıyacak isim bence Kudus, ama göz zevki için Evander bence

Anladığım kadarıyla Fatih Terim serbest 10 numaralardan ziyade Lampard tarzında 8.5 numara diyebileceğimiz bir oyuncu istiyor. Bu yüzdendir ki Mert Hakan gibi Mensah gibi oyuncuların adı gündeme geliyor. Bence haklı da artık belli bir taktik disiplin içinde olmadığı sürece istediği kadar yetenekli olsun orta saha oyuncularının barınması imkansız. Ben Mensah-Mert Hakan ve arkalarında Lemina üçlüsünü izlemeyi isterdim orta sahada

Tabii ki ben de isterim Evander gelsin Ejuke gelsin Buta gelsin ne bileyim Bustos'u gidip alabilelim ama bu dönemde transfer yapabilmek çok zor olacak o yüzden ben Mert Hakan gibi Emre Kılınç gibi transferlere razıyım bile ...

Anladığım kadarıyla Fatih Terim serbest 10 numaralardan ziyade Lampard tarzında 8.5 numara diyebileceğimiz bir oyuncu istiyor. Bu yüzdendir ki Mert Hakan gibi Mensah gibi oyuncuların adı gündeme geliyor. Bence haklı da artık belli bir taktik disiplin içinde olmadığı sürece istediği kadar yetenekli olsun orta saha oyuncularının barınması imkansız. Ben Mensah-Mert Hakan ve arkalarında Lemina üçlüsünü izlemeyi isterdim orta sahada

Tabii ki ben de isterim Evander gelsin Ejuke gelsin Buta gelsin ne bileyim Bustos'u gidip alabilelim ama bu dönemde transfer yapabilmek çok zor olacak o yüzden ben Mert Hakan gibi Emre Kılınç gibi transferlere razıyım bile ...
Fatih terim belli bir sistem icin oyuncu aramiyor turk oyuncu ariyor

Iyi turklerin cevresine kendi sistemine uygun topcular alir

Turklere yonelmemiz mantikli takimdaki yerli kalitesi cok dusuk

Mevcut durumda gelecek sene icin fazla transfer yapmasak da sampiyon olmamiza yetecek kalitede bir kadroya sahip olacagiz boyle bir donemde buna fazla masraf etmeden sahip olmak onemli

Geri
Üst Alt