- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.362
- 1.788
19-20 bitmedi henüz. Bitmeyecek gibi duruyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben cok izleyemedim ama son köln maclarina denk gelmistim. zeki bir fusbalciya benziyor, 1 milyona gelir herhalde istesek.Hoffenheim da cok iyidi. Schalke da rezil oglu rezildi. Kölne kiraya verildi fena degil. Bize sprinter forvet lazim yedege ya da pivot forvet . Falcao ya alternatif olarak iki farkli tarz.
Sanmamben cok izleyemedim ama son köln maclarina denk gelmistim. zeki bir fusbalciya benziyor, 1 milyona gelir herhalde istesek.
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
babele gömdügümüz paranin yarisina gelmez miydi yav.Sanmam
Schalkedan 3.5 veya 4 brüt aliyordu bildigim kadariylababele gömdügümüz paranin yarisina gelmez miydi yav.
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
fmye göre 4 meyroSchalkedan 3.5 veya 4 brüt aliyordu bildigim kadariyla
vergiler cekildikten sonra 2,5e falan gelir herhalde o zaman.Schalkedan 3.5 veya 4 brüt aliyordu bildigim kadariyla
Dogrudur öyle birseydifmye göre 4 meyro
muslera
omar luyindama marcao sarachhi
salih lemina m.hakan
emre henry
falcao
Salah mı demek istediniz?muslera
omar luyindama marcao sarachhi
salih lemina m.hakan
emre henry
falcao
schalke'de oynayamadi ama köln'de her mac skora etki ediyor. garip bir oyuncu. kimya tutmayinca is yapmiyor.mark uth diye bir herif var kölnde ona cökmek lazim ucuza kalite adam alabiliriz.
@Musap Aydinli
@murgan
bu ikili de katilacaktir bana bu konuda.
brugge'lü dennis mi rtş![]()
Meunier'i ben de çok isterim. Davala'dan sonra o tarz komple bir bek olmamıştı.
İmkansız maalesef. 35 Milyon gelir şu şartlarda imkanı yok. Maksimum 20 Milyon Euro gelir.
Ama kadro taş.
Dediklerine göre Hannover 96 Ali Yavuz Kol'a talip olmuş.