2020-2021 Sezonu Kadro Önerileriniz

19-20 bitmedi henüz. Bitmeyecek gibi duruyor.

Hoffenheim da cok iyidi. Schalke da rezil oglu rezildi. Kölne kiraya verildi fena degil. Bize sprinter forvet lazim yedege ya da pivot forvet . Falcao ya alternatif olarak iki farkli tarz.
ben cok izleyemedim ama son köln maclarina denk gelmistim. zeki bir fusbalciya benziyor, 1 milyona gelir herhalde istesek.

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Nasil 1 milyona gelecek yav. Adamin maasi Schalkede 4 milyon brüt diyorlar ve Kölnün satin alma opsiyonu 10 milyon. Schalke ondan fazla düsük fiyata satmayi istemiyor diyordu bir haber. Bence Köln onu kiralik + zorunlu opsiyonla satin alir.

Ve Uth en iyi performansini ikili forvet sisteminde gösteriyordu. Hem Köln'de hem Hoffenheimda öyleydi.

Muslera

Buta - Marcao - Luyindama - Sarrachi

Lemina - Mert Hakan

Feghouli - Evander - Onyekuru

Falcao

Muslera

Murillo, Luyindama, Marcao, Saracchi

Lemina, Ömer

Kerk, Chakvetadze, Henry

Dzyuba

Junior fernandeze çöksek nasıl olur ? Onyekuruyu alamazsak tabi . İçinden geçiyor sol tarafın oda

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

brugge'lü dennis mi rtş:hmmm:

Evet brugge de zaten aldığı max 100-200 bin dir 1-1.5 verip anlaşılabilir bonservise gelirsek Onyekuru mesela everton yaparken dennisten diattadan daha iyi performansla gitti 25 golu falan vardi yanlış hatırlamıyorsam ve 8-9 milyona gitmişti o yüzden dennis falan 10 - 12 ye alınabilir şu piyasada

Meunier'i ben de çok isterim. Davala'dan sonra o tarz komple bir bek olmamıştı.

İmkansız maalesef. 35 Milyon gelir şu şartlarda imkanı yok. Maksimum 20 Milyon Euro gelir.

Ama kadro taş.

Valla hocam bence en kötü durumda bile 30 milyon elde edilebilir nedenine gelirsek
Belhanda ile cinliler araplar hatta monaco falan bile ilgileniyor en kotu 7-8 piyasası var feghoulide aynı araplar falan ilgili 6-7 gideri var maicon zaten gidici 4 e falan gider diagnede en kotu 7-8 gider babel de 1-2 eder telles den de 2 geldigini düşünürsen 28-30 elde ederiz bence

Geri
Üst Alt