Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 37.953
- 10.788
- 2.838
belhanda ve serı malang sarrı ıkna edemez mı bızım ıcın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi kadro ama Ravil transferi Magno transferinden daha zor bi transfer.Altınordu bizim dışında isteyen takımlardan birine satar..Muslera
Mariano-Luy-Ravil-Sarac
Lemina
Magno-Mert Hakan-Onyekuru
Evander
Adolfo Gaich
Bak diyorum bu çocuk Avrupa'ya gitsin Çağlar gibi yıldız olur.Kaçırmamalıyız..İyi kadro ama Ravil transferi Magno transferinden daha zor bi transfer.Altınordu bizim dışında isteyen takımlardan birine satar..
Orası öyle de abi bize satmamak için fazla bonservis isterler..Bak diyorum bu çocuk Avrupa'ya gitsin Çağlar gibi yıldız olur.Kaçırmamalıyız..
Emin Bayram ve Isik Kaan varken Ravil'i almaya gerek yok renktasMuslera
Mariano-Luy-Ravil-Sarac
Lemina
Magno-Mert Hakan-Onyekuru
Evander
Adolfo Gaich
Murat ben Altınordu'nun bize düşmanlık yaptığını görmedim bişey mi oldu ki.?Orası öyle de abi bize satmamak için fazla bonservis isterler..
Ravil sol stoper Yusuf.Bana göre Işık Kaan'ın önünde.Emin Bayram sağ stoper.Emin Bayram ve Isik Kaan varken Ravil'i almaya gerek yok renktas
Yurt dışına satıyolar genelde.En son genç olarak Berke-Barış ikilisini Fenerbahçe'ye sattılar.Hatta bunla ilgili açıklama yaptılar Bi daha Süper Lig takımlarına genç oyuncu satmayacaz diye.Trabzonspor bu yaz genç bi oyuncuyu yanlış hatırlamıyosam sözleşmesindeki bi maddeden dolayı ucuza aldı ama izin çıkmadığından oynatamadı..Murat ben Altınordu'nun bize düşmanlık yaptığını görmedim bişey mi oldu ki.?
Sol stoper oldugunu biliyorum ama deginmek istedigim nokta alt yapida ovulen stoperler varken gidip bir yerli stopere 2-3m vermek dogru olmaz. Ravil'i aldik diyelim, Emin ve Isik Kaan'i ne yapacagiz? Luyindama satilirsa yerine yabanci stoper alinir.Ravil sol stoper Yusuf.Bana göre Işık Kaan'ın önünde.Emin Bayram sağ stoper.
Gerizekalılar Fenerbahçe'ye genç oyuncumu satılır.?Yurt dışına satıyolar genelde.En son genç olarak Berke-Barış ikilisini Fenerbahçe'ye sattılar.Hatta bunla ilgili açıklama yaptılar Bi daha Süper Lig takımlarına genç oyuncu satmayacaz diye.Trabzonspor bu yaz genç bi oyuncuyu yanlış hatırlamıyosam sözleşmesindeki bi maddeden dolayı ucuza aldı ama izin çıkmadığından oynatamadı..
Luyindama satılmamalı bu sene.İler de Emin Bayram-Ravil ikilisi olabilir.Sol stoper oldugunu biliyorum ama deginmek istedigim nokta alt yapida ovulen stoperler varken gidip bir yerli stopere 2-3m vermek dogru olmaz. Ravil'i aldik diyelim, Emin ve Isik Kaan'i ne yapacagiz? Luyindama satilirsa yerine yabanci stoper alinir.
önce butadan sonra da sözleşmesinden haberi olması lazım bizimkilerinButa'nin 1 yil sozlesmesi kaldi PL haberleri vardi onlardan once kapmak lazim

7 + 1 filan olmaz.%90 önümüzdeki sezon için getirilecek yabancı sınırlaması sonrası
İşte yabancı sayısı eğer sekize indirilirse 7 tanesi sahada olur 1 tane de yedek kulübesinde oturur o da büyük ihtimalle yabancı forvet olur![]()
-----------
-----------
-----------![]()
![]()
-----------![]()
![]()
---------------
---------------![]()
![]()
![]()
Umarım 8 yabancının sahada olmasını kabul ederler ama bence bu kadar yabancı sınırı diye ağlayan adamlar 8+3 gibi bir yabancı sınırını kabul etmezler7 + 1 filan olmaz.
8 + 2 veya 8 + 3 olur fakat bu sene degisecegini sanmiyorum
Bu sene birden dusmezler bence.Umarım 8 yabancının sahada olmasını kabul ederler ama bence bu kadar yabancı sınırı diye ağlayan adamlar 8+3 gibi bir yabancı sınırını kabul etmezler
Bilmiyorum reis Nihat Özdemir göreve geldiğinden beri sürekli yabancı sınırı yabancı sınırı diyor geçen günlerde çıkan sadece Galatasaray'ın bu sınırlamaya karşı çıktığı haberi doğruysa önümüdeki sezon yabancı sınırlaması getirileceğine %90 filan ihtimal diyorum ben
Böyle bir sınırlama getirilecekse getirilsin ama kademeli olarak getirilsin ne bileyim sırayla 8-7-6 yabancının sahada olmasına izin verilsin ilerleyen yıllarda ne bileyim alt yapıdan çıkmış oyuncuların kadroda bulunma zorunluluğu olsun belli bir planlama çerçevesinde ilerlensin vallahi karşı çıkmayacağım da salak saçma bir kural getirecekler eminim