2020 yazında tatile giden GSC’liler

bu konu yüzünden tatil ihtiyacım fena kabardi. bu hafta tekrar izin aldım bakalim nereye gidecez

Benim de bir arkadaş var Çeşme'ye gitmiş bayram tatilinde. Diyor ki abi adım atacak yer yok iğne atsan yere düşmez ve ben kendim dışında bir kişi de maske görmedim.

Bunun bir bedeli olur elbet lakin Fahrettin sabiti devreye girdiği için verilere yansıtmazlar diye düşünüyorum.

Cesmeye gittim . Bi aksam Alacati sokagina gittim ve girmeden döndüm. O kadar ki adim bile atilacak durumda degildi. M2 ye 3 kisi falan dusuyordu. Oraya girenlerin virus kapmamasi mumkun degil.
valla girdik çıktık yemek yedik virüs kapmadık çok şükür :) ama dehşet kalabalıktı

Temmuz ayında Karadeniz'e gittim. Henüz fındık ve çay olmadığı için ve dahi gurbetçiler gelmediği için kafa rahat bir şekilde gezdim. İyiydi.

Her şey dahil otel mi hocam?

Yok abim. Sadece kahvalti. 1 gecelik zaten. Ozel bir kutlamamiz var da. Virus doneminde pek disariya cikmadik zaten iş haricinde. Bu gun ama önlemleri alıp çıkalım dedik. Yurtiçi demişken. Kaldığım ulkeyi kastetmistim. Yalnis anlasilma olmasin. Yoksa onlemlere riayet'e devam

Geri
Üst Alt