2022-23 sezonu küme düşme hattında reel durum

İstanbulspor büyük ölçüde kalır gibi Ümraniye ile olan maçı kazanıp Kasımpaşa’ya yenilmemeleri yeterli.

Bizim için Başakşehir tabi ki stresli maç, her maç zor geçecek artık.

Ama en önemli maç Ankaragücü. O maça Ankaragücü garantilemiş çıkmalı.

Giresun Fener’den puan alırsa bize yarayacak zaten. Bakalım neler olacak

Ankaragücü bizim maça kadar 7 puan almalı ts 1 Antalya 3 Ümraniye 3

1683580332328.png

küme düsme hatti cok enteresan bir hal alabilir. ümraniye'nin sansini cok düsük görüyorum. giresun kalan 3 macinda 7/9 puan cikarabilirse ligde kalir bence.

sivas - tek deplasmani biz kaldik. düseceklerini sanmiyorum.
kasimpasa - fikstür sakat gibi. insallah düserler
antalya - ankaragücü'ne yenilip hem bizi rahatlatmali ve fener macina stresli cikmali ama düsmeleri zor.
istanbulspor - hedef maclari kasimpasa ve ümraniye. bize ve adana'ya karsi fazla beklentiye girmezler
alanya - konya-kayseri-ts gibi iddiasiz 3 takimla oynayacaklar. ligde kalacaklarini düsünüyorum
ankaragücü - bizimle oynamadan önce 2de2 yapmali antalya ve ümraniye'ye karsi

giresun kalsin, pasa düssün derim (sivas da gitse olur ama ihtimal düsük bence).

Kasımpaşa(34 puan): 34 + 4 puan = 38 puan
Sivasspor(d): 0 puan
İstanbulspor(i): 1 puan
Alanyaspor(d): 0 puan
Beşiktaş(i): 0 puan
Karagümrük(d): 3 puan

Giresunspor(34 puan): 34 + 7 = 41 puan
Hatay(i):
Antep(d):

Trabzonspor(i): 3 puan
Ümraniyespor(d): 3 puan
Antalyaspor(i): 1 puan

Kasımpaşa düşme ihtimali epey yüksek gözüküyor.

Kasımpaşa'nın düşmesi çok olası görünüyor. Ümraniye bile ilginç biçimde kurtarabilir zira oynayacakları maçların tamamı birebir rakipleri. Ankaragücü İstanbul ve Giresun ile maçları var. Bu sene küme düşme şampiyonluk mücadelesinden daha zevkli olur son haftalar.

Kasımpaşa'nın düşmesi çok olası görünüyor. Ümraniye bile ilginç biçimde kurtarabilir zira oynayacakları maçların tamamı birebir rakipleri. Ankaragücü İstanbul ve Giresun ile maçları var. Bu sene küme düşme şampiyonluk mücadelesinden daha zevkli olur son haftalar.

Ben sezon basindan beri istiyorum dussunler..

- K.Pasa
- Sivas
- Umraniye

idi benim istedigim takimlar. + Basak her daim zaten, malum sebepten.

Kasımpaşa düşme ihtimali epey yüksek gözüküyor.
Deprem olmasa Gaziantep ve Hatay düşmezdi muhtemelen. Başka 4 takım düşerdi. Şimdi kıvrananlardan 2 tanesi daha gitmişti yani. Hatay iç sahada yenilmiyordu ve Gaziantep 9 hükmen mağlubiyet oldu şimdi haftalara göre. 3 maç alsa Antalya seviyesindeydi zaten. Kadrosu fena değildi dar olsa bile.

Deprem olmasa Gaziantep ve Hatay düşmezdi muhtemelen. Başka 4 takım düşerdi. Şimdi kıvrananlardan 2 tanesi daha gitmişti yani. Hatay iç sahada yenilmiyordu ve Gaziantep 9 hükmen mağlubiyet oldu şimdi haftalara göre. 3 maç alsa Antalya seviyesindeydi zaten. Kadrosu fena değildi dar olsa bile.
Kasımpaşa bir de Antep'den kaleci ve stoper aldı buna rağmen düşecekler gibi gözüküyor.

Kasımpaşa bir de Antep'den kaleci ve stoper aldı buna rağmen düşecekler gibi gözüküyor.
Hep düşer umuduyla beklediğimiz paşa kötü sezonunda bile doğru dürüst puan muan almadan bir şekilde ligde kalıyordu. bakalım bu sene yine öyle mi olacak?

3 maç kazanıp şampiyon oluyoruz alt taraf bizi ilgilendirmiyor Giresun düşmese iyi

Ekli dosyayı görüntüle 200624

küme düsme hatti cok enteresan bir hal alabilir. ümraniye'nin sansini cok düsük görüyorum. giresun kalan 3 macinda 7/9 puan cikarabilirse ligde kalir bence.

sivas - tek deplasmani biz kaldik. düseceklerini sanmiyorum.
kasimpasa - fikstür sakat gibi. insallah düserler
antalya - ankaragücü'ne yenilip hem bizi rahatlatmali ve fener macina stresli cikmali ama düsmeleri zor.
istanbulspor - hedef maclari kasimpasa ve ümraniye. bize ve adana'ya karsi fazla beklentiye girmezler
alanya - konya-kayseri-ts gibi iddiasiz 3 takimla oynayacaklar. ligde kalacaklarini düsünüyorum
ankaragücü - bizimle oynamadan önce 2de2 yapmali antalya ve ümraniye'ye karsi

giresun kalsin, pasa düssün derim (sivas da gitse olur ama ihtimal düsük bence).
isteklerim bu şekilde gerçekleşmesi çok zor tabi. Sivas paşayı yenersede sevinirim hem bizim maç için hem paşayıda sevmediğim için ama sivası biz dehlesek güzel our.
1683700889371.png1683701313210.png

Biz kazanalim
Sivassporum kazansin
Ankaragucu kazansin
Bide Trabzon puan alsin

Sonra ki haftada biz Sivasi kazanalim
Ankaragucude Umraniyeyi kazansin

Olsun bitsin.

1684607845139.png
Yarın Ankaragücü kazanmalı ( bence Ümraniye rahat alacak )
Yarın Antalyaspor kaybetmeli ( bence kazanacak )
1684608022199.png

1684688530652.png
Giresun:Ts-Ümraniye-Antalya
Sivas:Konya-Kayseri
İstanbul:Adana-Ümraniye

%40 Giresun % 45 Sivas %10 İstanbul %5 Paşa-Agücü-Antalya(bugun kaybederse)

Antalyanin düsme olasiligi ankaranin düsme olasiligindan daha yüksek

Antalya febe macina asilmak zorundadir

Geri
Üst Alt