2022-23 Sezonu Şampiyonluğu Kalan Maçlar İçin Tahminleriniz

Serkan Gürkan

10 Numara!
1.Galatasaray (25 Maç 60 Puan)

Adana Demirspor
BAY
Kayserispor
Alanyaspor (D)
Karagümrük
Beşiktaş (D)
Başakşehir
İstanbulspor (D)
Sivasspor
Ankaragücü (D)
Fenerbahçe
Hatay (3 Puan)

2. Fenerbahçe (24 Maç 54 Puan)

Beşiktaş
Karagümrük (D)
Ankaragücü
Başakşehir (D)
İstanbulspor
Sivasspor (D)
Giresunspor (D)
Trabzonspor
Hatay (3 Puan)
Antalyaspor
Galatasaray (D)
Gaziantep (3 Puan)

hay böyle işin ya adana maçı 1 nisanda sonra gene yok 15-16 haftasında var

alanya ve beşiktaş maçları çok sıkıntılı. ben bu deplasmanlarda iyi top oynadığımızı görmedim. bjk'ye senelerdir yeniliyoruz zaten.

umarım şurayı dönebiliriz. fener bir yerde takılırsa ekstra bir puan kaybını kaldıracak durumumuz olur. hayırlısı

sadece 4 deplasman maci mi kalmis

vay be

3 puan avantajımız var

fikstür fbye göre daha kolay

kadromuz çok daha kaliteli

tüm bunlara rağmen aynı puanı toplasak bile arenada bize 3 atmaları lazım şampiyonluk için

yani y tadsınlar

Valla ben fikstürü hiç kolay bulmuyorum.. Oyun olarak ivme yakalamazsak Allah korusun bir çok iç saha maçında beraberlik yaşayabiliriz.. Lale Orta denen tetikçi ayrıca incelenmeli.. O kadın operasyonu rahat çekerse işimiz çok zor..

Alanya ve Beşiktaş'a yenilsek ve Fener butun maclarini kazansa bile son maçta Fener'e sokar şampiyon oluruz.

alanya ve beşiktaş maçları çok sıkıntılı. ben bu deplasmanlarda iyi top oynadığımızı görmedim. bjk'ye senelerdir yeniliyoruz zaten.

umarım şurayı dönebiliriz. fener bir yerde takılırsa ekstra bir puan kaybını kaldıracak durumumuz olur. hayırlısı
FTnin çıktığı ilk Vodafone maçında fena değildik aslında ama yine yenilmistik 1-0

BJK desplasmanindan sonra 3 puan averaj olmasi lazim.

1.Galatasaray (26 Maç 63 Puan)

Adana Demirspor
Kayserispor
Alanyaspor (D)
Karagümrük
Beşiktaş (D)
Başakşehir
İstanbulspor (D)
Sivasspor
Ankaragücü (D)
Fenerbahçe

2. Fenerbahçe (26 Maç 60 Puan)

Beşiktaş
Karagümrük (D)
Ankaragücü
Başakşehir (D)
İstanbulspor
Sivasspor (D)
Giresunspor (D)
Trabzonspor
Antalyaspor
Galatasaray (D)

böyle bakalım

son maç çok çetin olucek

FTnin çıktığı ilk Vodafone maçında fena değildik aslında ama yine yenilmistik 1-0
Bruma'nın hepsini ipe dizip gol attığı maçta da kötü değildik aslında ama salak salak gol yemiştik. Bir de Josue son saniye çok iyi bir pozisyonu kaçırmıştı

Kaderi bjk maçları belirler gibi duruyor.Şöyle de bi durum var Bjkye 0 Fbye içerde 1 yaz diğerlerini kazan direk şampiyonsun.

Bjk ve karagümrükten 6 puan çıkartabileceklerini sanmıyorum biz ads ve kayseriden 6 puanı çıkarttığımızda işler yine bize dönecek.

Geri
Üst Alt