2023-2024 SÜPER LİG SEZONU ŞAMPİYONU GALATASARAY

Eziklik bakidir, sonsuza kadar sürer. Altımızda inleyeceksiniz kuşlar. Ömür boyu inleyeceksiniz. Burayı okuyan kuşcuklar hepinizin validesini öpüyorum.

İcardi 22 lig maçında 23 Gol atmış.

Dursun burda.

Kaç para kazandık şimdi?

Keske direk şampiyonlar ligi qualification olsa geçmiş yıllarda gibi. Sırf ayak bastı parası muazzam

Harika, mükemmel ve muhteşem bir şampiyonluk. Emeği geçen herkese yönetimimizden teknik heyetimize, teknik heyetimizden futbolcularımıza ve tabiki de taraftarımıza büyük teşekkürler. 102 puanla belkide bir daha kırılamayacak inanılmaz bir puan rekoruyla 24. şampiyonluğu kazandık hayırlı uğurlu olsun, Darısı 25. şampiyonluğa diyelim. ❤️💛❤️💛

Gol ve asist kralını çıkaran ligin puan rekorunu kıran Okan Buruk sen büyük adamsın ...

kutlamaya çıkmam dedim fb maçından sonra ama çıktım valla yeni geldim eve.Üzerimden büyük yük kalktı valla çok fena rahatladım , keyfim fenaaaaa

En özel şampiyonluklarımızdan biri. Yapılan tüm pisliklere en güzel cevabı verdik. Geçen hafta yaşananlara rağmen buna hep inandım. Hak eden kazandı. Hak yemeyen kazandı. Kutlu olsun.

20240526_220633.jpg

Güzel günler için ayırdığımız viskiyi açtık şampiyonluğu kutluyoruz. Çok mutluyum be. Saf kötülüğe karşı kazandık.

Geri
Üst Alt