Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 26.721
- 13.721
- 1.498
Çok zevkli demi abi 28 yaşındayım 2 sezondur aralıksız çıkıyorum bambaşka hisSayısız şampiyonluk yaşadık ama 40 yaşımda ilk kez kutlamaya çıktım meydana.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok zevkli demi abi 28 yaşındayım 2 sezondur aralıksız çıkıyorum bambaşka hisSayısız şampiyonluk yaşadık ama 40 yaşımda ilk kez kutlamaya çıktım meydana.
- aspor halen canli yayin yapiyor kutlamalar,roportajlar devam ediyor.Aspor'da soylediler tam duyamadim sesten maalesef ama Pazartesi dediler sanki (yarin), belliymis yanisi.
- aspor halen canli yayin yapiyor kutlamalar,roportajlar devam ediyor.
bu arada - yayinlarini begendim.
icardi, -*yarin coluk cocuk kucuk buyuk herkesi bekliyoruz kutlamalara- dedi.
Hahahaha müthiş
acikcasi ilk dakikalar da zap yaparken trtspor da yer alan konuklarin konusmalarini begenmedim. icardi nin aciklamasina takilmislar.Aynen !
Trtspor'da iyi gidiyor az onceki Icardi klibi cok guzeldi !
acikcasi ilk dakikalar da zap yaparken trtspor da yer alan konuklarin konusmalarini begenmedim. icardi nin aciklamasina takilmislar.
ki, icardi nin dedigi hakli bir serzenis.
her neyse,
donusumlu gstv ve aspor dan takip ettim,halen de ediyorum.
iyi seyirler.
A sporu kapattım Erman hoca bozuktur diye Mke düştü diye de iyi gibi duruyor.acikcasi ilk dakikalar da zap yaparken trtspor da yer alan konuklarin konusmalarini begenmedim. icardi nin aciklamasina takilmislar.
ki, icardi nin dedigi hakli bir serzenis.
her neyse,
donusumlu gstv ve aspor dan takip ettim,halen de ediyorum.
iyi seyirler.