Üye Görüşü 2023-24 Galatasaray Kadro Planlaması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takım dağıldı
Darius VASSELİ abi

Şahsi fikrim

xx1xx
xx2xx Sanchez Abdulkerim Eren
Torreira Lemina
Yunus xx3xx xx4xx
xx5xx
xx1xx: Meret özellikle Napoli şampiyon olamazsa ayrılacaklardı.
xx2xx: Boey alıp konuyu kapatmak lazım, tüm zarlar hep yek geliyor.
xx3xx: Baturina genç isim için öncelik olur, tecrübeli olarak De Bruyne parayı basabilirler.
xx4xx: BAY durumuna bağlı 30€ ve üzeri tutamayız kalırsa alternatifler konuşulur.
xx5xx: Osimhen işi yatarsa, J.David yüksek imza parası ve maaşlar alınabilir, şuan pazarda ve para konuşur.

Omurga değişim zamanı geldi hem Mertens hem Muslera futbolu bırakıyor. Davinson-Toreira-İcardi için 30-40 milyon teklif gelse dahi satmamalıyız bu 1. madde
2. madde mevcut futbol aklı ve transfer işlerini yöneten İbrahim Hatipoğlu, Maruf Güneş ve Abdullah Kavukçu ligin bittiği günün ertesinde teşekkür dahi edilmeden kapının önüne koyulmalı.
Sonraki 3.4.5. maddelerin hepsi 2. maddeye bağlı.

Gidenler:

Sara-30 Milyon Euro (sanmıyorum ama inşallah)
Cuesta-3.5 Milyon Euro (Güney Amerika)
Köhn-4 Milyon Euro
Zaniolo-9 Milyon Euro
Jelert-4.5 Milyon Euro
Frankowski-3 Milyon Euro

Toplam: 54 Milyon Euro

Gelenler:

Osimhen-75 Milyon Euro
Xhaka-6 Milyon Euro
Sane-6 Milyon Euro (imza parası)
Pavlovic-15 Milyon Euro
Kaleci-(Max: 15 Milyon Euro)

Oluyorsa

Boey-4 Milyon Euro (kiralama bedeli)

4'ü bonservisli 5 takviye yeterli. Yerli olarak da Kerem giderse Salih Özcan orta saha için düşünülebilir rotasyona ama şart değil.

Osimhen'de en az 25-30 da sponsor + yardım bedeli olursa 50 Milyon Euro fark ile taş gibi takım olur.

Gidenler:

Sara-30 Milyon Euro (sanmıyorum ama inşallah)
Cuesta-3.5 Milyon Euro (Güney Amerika)
Köhn-4 Milyon Euro
Zaniolo-9 Milyon Euro
Jelert-4.5 Milyon Euro
Frankowski-3 Milyon Euro

Toplam: 54 Milyon Euro

Gelenler:

Osimhen-75 Milyon Euro
Xhaka-6 Milyon Euro
Sane-6 Milyon Euro (imza parası)
Pavlovic-15 Milyon Euro
Kaleci-(Max: 15 Milyon Euro)

Oluyorsa

Boey-4 Milyon Euro (kiralama bedeli)

4'ü bonservisli 5 takviye yeterli. Yerli olarak da Kerem giderse Salih Özcan orta saha için düşünülebilir rotasyona ama şart değil.

Osimhen'de en az 25-30 da sponsor + yardım bedeli olursa 50 Milyon Euro fark ile taş gibi takım olur.
Sara max 15'e gider.

Napoli de Osimhen'i 75'e SATAMAZ.

Serbest kalma bedeli 75 diye, hiç kimse 6 ay sonra bedavaya sözleşme imzalayabileceği bir oyuncuya serbest kalma bedelinin tamamını ödemez. (Napoli'nin eli güçlü değil o konuda).

Sane inşallah gelmez bu arada. İmkan varsa da olmasın yani.

2025-2026

Kaleci: Tzolakis
Sol stoper: Lucumi
Kanat: Correa
Yedek sagbek: Sazdagi
As sagbek: Boey (kira)
Forvet: Osimhen
10: Felix (kira)

1000074779.webp

Osimhen + sakatlıktan dönen Icardi

Bir de mevcut takımı koruyun

Başka plana gerek yok

Osimhen kalmak isterse 50 civarı rahatlıkla çözülür olay. Napoli yok satmıyorum derse bir sene daha oynatıp bedelsiz gidişini izler. Ama bence daha üst seviyede devam etmek isteyecektir.
Kaleci, sağ bek , sol stoper , 8-10 karışımı bir orta saha ve ayakları iyi zeki kanat zaruri ihtiyaçlar.

bi kaleci yeterli

bu senenin osimhen'i sane olabilir alırsak eğer, o potansiyel fazlasıyla var. icardi, sane ve çokçok iyi bir 10 numara garip bir üçlü olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt