2023/24 Sezonu Şampiyonlar Ligi Grup Kura Çekimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PSG ve R.Madrid gelmesin artık ya.

Uyutarak top oynayıp kazanan sıkıcı ekipler.

Gelecekse illa güçlü City gelsin herkesi yensin. 2. torba ve 3. torbadan Donetsk/Kızılyıldız Leipzig vb. gelsin.

2.lik şansımız %30, 3. lük şansımız %51 olsun.

portekiz deplasmanı hep bana çok sakat geliyor yav. bizim kitlede "koparırırz ya 3 puan ordan" gözüyle bakıp zor olunca homurdanıyor.

Braga'dan 4, Sevilla'dan 3, Leipzig'den 1 ya da 3 olup 3. veya 2. olarak çıkabiliriz o gruptan.

Portekiz takımları kendi evinde iyi ama iyi kurgu ile beraberlik alınır. İyi kurgu?

1693478486270.webp

Braga'dan 4, Sevilla'dan 3, Leipzig'den 1 ya da 3 olup 3. veya 2. olarak çıkabiliriz o gruptan.

Portekiz takımları kendi evinde iyi ama iyi kurgu ile beraberlik alınır. İyi kurgu?
katılıyorum

benimkisi biraz batıl inanç :D sevmiyorum portekiz ve ispanya deplasmanlarını

3.torbadan Shaktar - Kopenhag - kızılyıldızı (bunlarda kapalı kutu) tercih ederdim

Bi yarışma yapalım grubu bilene ödül felan. Daha önce yapmıştık kombine devretmiştim arkadaşa. Moderatör arkadaşlar ne dersiniz?

Bi yarışma yapalım grubu bilene ödül felan. Daha önce yapmıştık kombine devretmiştim arkadaşa. Moderatör arkadaşlar ne dersiniz?
tutturursam Sayın Hayri Başkan ve Sayın Motz'un hazırlayacakları 3 adet lahmacun istiyorum.

Bayern
Man Utd
Shaktar
GS

3. torba kızılyıldız yada braga gelicek.

eskiden gündüz olmaz mıydı niye maç saatinde bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt