2023/24 Sezonu Şampiyonlar Ligi Grup Kura Çekimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1693489929520.webp

Herkesi tokatlayacak grubun abisi olmalı örneğin Bayern.Bu abi bizim diğer rakiplere asla puan kaybetmemeli süpriz olmamalı tokatlayıp geçmeli.Bizşm de tek amacımız bu abiden diğerlerinin yapamadığı 1 puan almak olmalı.O puanı aldığımız an diğerleri işe kafa kafaya maçlar yaparak önlerine geçebiliriz.-Yoksa herkesin denk olabiliceği herkesin birnirine puan verip alabileceği ortam sıkıntılı olur

Birinci torbadan Feyenoord ve Benfica istemem. Bunlar oyunu çok güçlü takımlar ismen yanıltabilirler. Saçma bir beklenti oluşur onun altında eziliriz. Sevilla gelse müthiş olur. Onun dışında denk denebilecek ekipler

İkinci torbadan Arsenal hariç hepsi eşit zorlukta benim gözümde. Arsenal asla gelmemeli

Üçüncü torba en mühimi. Grubun zorluğunu buradan gelecek takım belirleyecek. Kol gibi bir rakip de gelebilir tırt bir rakip de

Son olarak bence en iyi CL grubu favorili CL grubudur (12-13 grubumuz gibi). Bir takım ağır net favori olduğunda ikinci çıkma ihtimalimiz epey artıyor. Ayrıca bir de o favori takımla 5. veya 6. hafta içeride oynuyorsak tadından yenmez

Ben Bayern ile oynamayı hep isterim. Çok uzun zamandır oynamadık. Özellikle Münih deki maça gidecek taraftarların çılgınlığını görmek lazım. Almandan çok Türk olur.

her maç önce savunmayı güvene alıp bi gün görmenin nasip olmasını umduğumuzun hücum hattımızın bireysel yeteneğiyle oynarsak herkes gelebilir çok farketmez ama kafayı kırıp oynarsak bu kafayla ölüm grubunda 1 puan alacağımıza, kek grupta 2 puan alırız anca.

bu açıdan misal bi psv beni psg'den daha çok korkutuyor. çünkü psg'nin üstünlüğünü artık sağır sultan bile duysa da psv'nin organizasyonunun, hücum aksiyonunun, yetenek havuzunun yarısına sahip olduğumuza kendimizi her maç önce yeniden inandıracak olmamız beni daha çok tırsıtıyor.

Bayern
Real Madrid
Lazio

İsterim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sevilla
İnter
PSV
Galatasaray

İntikam editleri patlasın grubu.

Kulübümüzün Selameti açısından isimleri herkesçe bilinen birkaç tane cenabet var. Onları konudan uzak tutalım

Konuya girerken Bismillah demeyi unutmayalım

Saygılar, hürmetler

dün akşam psv nin oyununu gördükten sonra kim gelirse pek şansımız yok

en iyisi teşekkür edip biz katılamıyoruz kusura bakmayın demek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt