Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 29.851
- 22.610
- 1.388
Ah ulan ah
Şöyle şeyler görünce hep Türkler Anadolu'ya Hazar Denizi'nin güneyinden değil de kuzeyinden Kafkasya üzerinden girse ne olurdu diye merak ederim
Ulan din
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ah ulan ah
barcelonadan alınacak 1 intikam varBarcelona ve Porto gelsin guzel deplasman maclari olur.
"Galatasaray zoru sever."Arkadaşlar düşük takımları yenebilecekmişiz gibi emin olmayalım
Herif L.A.'de yaşıyor krallar gibi, yaşlanmaz o dingil.Cl ınstagram hesabı canlı yayınında klinsmanı gördüm galiba yine yaşlanmamış herif
Bence 1 tane süpürücü olmalı kolay bir grup için. Sevilla-Arsenal ya da Bayern-Porto tarzı bir şey isterim. Çok kolay olunca da yazı turaya kalıyor iş. 1-2 puan fark oluyor üst ve alt arasında. Bize de pek iyi gelmiyorFeyenoordun ufak bir handikapı - 2inci torbadaki zorlu takımları domine bırakabilir.
1 ve 2 torbadaki takımların birbirine çelme takma potansiyeli olmalı bence . Şanslı 3üncü torba çekersek her şey olabilir.
O nedenle 2. torbadan Man Utd istiyorum.
bogulacaksak kucuk denizde bogulalım
HADİ HADİ
isimiz var
City'i şakasız isterim
İçerde bassak tarihi event olur
Yenilsek kimse üzülmez
Gruptaki diğer takımları da şişleyecekleri için o takımlara karşı sonuç alarak çıkma ihtimali doğar 6-7 puanla
Yıllardır diyorum City gelsin de iki tur binelim
8’i buluyordu diye hatırlıyorumÖdüller tanıtımlar vs derken 19.30'u bulur çekmeye başlamaları biz zaten son torbadayız bize gelene kadar ohoo