2023/24 Sezonu Şampiyonlar Ligi Grup Kura Çekimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Insallah 3. torbadan PSV gelmez. Terim’in Galatasaray’ina iki macta 7 atti. Simdi de Rangers'a 7 atti 2 macta. Ondan once de Sturm Graz’a 7 atti 2 macta. Insallah bunlarla karsilasmayiz gruplarda. Kolay gibi gorunen zor takim. Diger cekindigim takim da Benfica, bunlara benzer. Kolay gibi gozuken ama zor bir takim.
Sekidika- Ömer Bayram wingback falan oynuyordu yav, bence eşleşelim rövanş vakti.

IMG_8301.webp

Lokum

Sekidika- Ömer Bayram wingback falan oynuyordu yav, bence eşleşelim rövanş vakti.
Hatirladim simdi, evet. Hatta Ogulcan Caglayan da oynuyordu galiba o maclarda. Valla cok kotu oynuyoruz simdi de. Elimizdeki oyuncular fena degil de takim hic iyi oynamiyor. Takim toparlanmadan karsilasirsak yine hezimete ugrayabiliriz.

Saplaya saplaya ilerleriz bu sene. Gruptan çıkarız diyorum daha belli olmadan.

Valla realist bakalım.

CL grubundan çıkacak şansta kurayı çekersek eyvallah sapına kadar zorlansın. ne ala.

Ama oyunumuz oturması - kadronun alışması - herkesin takıma entregre olması bağlamında 3.torbadan iyi rakip çekip - yüksek ihtimalle olabilecek 3ünlük ile Avrupa ligine devam ederekten o kulvarda sonunu zorlamak. (2024 te avrupada kalıyoruz o mantıkta)

Günaydın arkadaşlar. Simülasyonda çektiğim kuraya göre H Grubundayız.
Rakiplerimiz: Sevilla - İnter - Kopenhag Hayırlara vesile olsun.

Millet niye akşam saat 8 falan dedi

CL sitesinde geri sayım var saat 19:00 a göre

En az orjinal şarkısı kadar severim - stadda çalarken baya yükseltirdi beni

İçinizden gelen varsa o grup yoksa simulatör sonuçlarımızı atalım.

Hissiyat:
-PSG
-Porto
-Milan
-GS

Simulatör:
-Feyenoord
-Leipzig
-Kızılyıldız
-GS
1693463542711.png

Son düzenleme:
PSG - İcardi'm için
İnter - İcardi'm için
Lazio - Guenduzi için
GAASSARAAAAYYYY - Hepimiz için

- ingiliz çekeceksek 2.torbada Man Utd
- italyan çeleceksek 3.torba Lazio (ideal değil tabi ama Milan Interden bence iyidir)
- Portekiz takımı çekmeyelim , hep ters bana göre
- yalvarırım Real madrid çekmeyelim - her CL sezonu yeter ...kaç sezon oldu zaten farklı bir şey görelim.İspanyol çekeceksek ilk torbadan Sevilla olsun ki athletico / real madrid ihtimallerini elemiş oluruz.

kısmet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt