Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 48.440
- 49.824
- 3.133
Bana Bakambu biraz daha genç gibi geliyo.Daha doğrusu daha genç gibi gösteriyo..Bu sahadakiletin hepsine +5 yaş koyun.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana Bakambu biraz daha genç gibi geliyo.Daha doğrusu daha genç gibi gösteriyo..Bu sahadakiletin hepsine +5 yaş koyun.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fildisi - Nijerya n'olur?Bana Bakambu biraz daha genç gibi geliyo.Daha doğrusu daha genç gibi gösteriyo..
Bilmem Arif abi de şu an oynanan maçta deplasman takım 1 tane gol atar gibi..Fildisi - Nijerya n'olur?
Fildişi Sahili oyun anlamında daha kuvvetli Arif abi.Nijerya her atak yaptığında savunması boş.Sadece faul yaparak durdurmaya çalışıyolar rakipleriFildisi - Nijerya n'olur?
Super lig tarzi bir oyunFildişi Sahili oyun anlamında daha kuvvetli Arif abi.Nijerya her atak yaptığında savunması boş.Sadece faul yaparak durdurmaya çalışıyolar rakipleriÖzellikle 2.Y Fildişi Sahili penaltı kazanabilir
![]()
Kral bi ara leblebi gibi atiyodu yawSamuel Eto'o..
![]()
![]()
Kırmızının kıyısından döndü. Bazen çok dengesiz giriyor Ziyech.Bakambu, Fas-Demokratik Kongo maçında penaltı kaçırdı.
Fas'ın attığı golde de asisti Hakim Ziyech yapmıştı.