- 31 Mayıs 2011
- 8.607
- 6.993
- 473
Şut böyle çekilir işte. Ayağını sevdiğimin Antalyalıları topu eveleyip geveledi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Acayip güzel gol amaGooooooooll maliii attı
Bizim topçular da hep eveleyip geveliyor malesef. iyi şut çeken tek adam yokŞut böyle çekilir işte. Ayağını sevdiğimin Antalyalıları topu eveleyip geveledi
O konuya hiç girme üstat yav. Dün 5 metreden İcardi’yle Kerem uzaya attılar toplarıBizim topçular da hep eveleyip geveliyor malesef. iyi şut çeken tek adam yok
Aurier nasıl oynadı. Hala lezzetli taze bir kadayıf kıvamında mı yoksa 3 gündür tezgahta bekleyen bayat kadayıf kıvamında mıMali 2'yi at bitir lütfen. Başakşehir maçına lazım oyuncumuz.
Ben sadece skor takibi yapıyorum üstad, ama bu maç devre arası taktik gereği çıktı, on kişi kalmış Fildişi.Aurier nasıl oynadı. Hala lezzetli taze bir kadayıf kıvamında mı yoksa 3 gündür tezgahta bekleyen bayat kadayıf kıvamında mı
Firindan yanık cikan kararmis kadayif durumunda renktaşAurier nasıl oynadı. Hala lezzetli taze bir kadayıf kıvamında mı yoksa 3 gündür tezgahta bekleyen bayat kadayıf kıvamında mı
Hiç şaşırmadım. Kaan ayhan 2-3 haftaya formayı kapar bundan yine. Bi de bu afrika altyapılı defansçılar hata yapmaya çok meyilli olur. Durduk yere defansımızı bozar buFirindan yanık cikan kararmis kadayif durumunda renktaş
bizim okan iyi izlesinMalinin hocasını tebrik ederim şu kabzimal takima nasil ogrettiyse şak şak ayaga pas yaptirtiyor
kaan ayhan önce tac atmayı ogrensınHiç şaşırmadım. Kaan ayhan 2-3 haftaya formayı kapar bundan yine. Bi de bu afrika altyapılı defansçılar hata yapmaya çok meyilli olur. Durduk yere defansımızı bozar bu
barış alperi de sağbeke çekebiliriz o halde mecburenkaan ayhan önce tac atmayı ogrensın