Ersin Kurt
10 Numara!
- 26 Temmuz 2009
- 12.748
- 1.725
- 1.778
Çok top kaybı yaptı ilk yarıAuirer takımın kaptanı ama ilk oyuncu değişikliğinde o çıkıyor. Bu nasıl kaptan
2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok top kaybı yaptı ilk yarıAuirer takımın kaptanı ama ilk oyuncu değişikliğinde o çıkıyor. Bu nasıl kaptan
barış bekte daha iyi oynuyorbarış alperi de sağbeke çekebiliriz o halde mecburen
O tacı nasıl yanlış atı yav önümde oldu anlamadım nizami gibiydi naptı da hatalı tac oldukaan ayhan önce tac atmayı ogrensın
Zaten bir şey beklemiyordum. ŞaşırmadımÇok top kaybı yaptı ilk yarı
2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
elını arkaya goturmedıO tacı nasıl yanlış atı yav önümde oldu anlamadım nizami gibiydi naptı da hatalı tac oldu
Kaan Ayhan'ın bir tık iyisi olur gibi bence. Çünkü Aurier'de tekniği iyi bir oyuncu, eksi hızı ve temposu olduğunu düşünmüyorum ama bek olduğu için Kaan'dan 1 tık daha iyi oynar diye tahmin ediyorum.Biz bu adamı bekliyoruz da nasıl çıkacak acaba ?
Püü zaten sağ açık gibi ta yardımcı hakemin önüne kadar gidip orda duruyor, hayır oradan atak da yapmıyoruz o konudaki amacı da anmaladım. Ofans olarak iyi herif de bek gibi oynamıyor. Barışı arkaya bunu öne atsak ve barışın koşu yoluna pas atma oyunu yasak daha çok pozisyona gireriz.elını arkaya goturmedı