2023 asgari ücreti

Geçen dönemlerde daha düşük maaşa çalışanlar vardı bu dönemde aynı devam eder. Sigortasız olursa asgari ücret seviyesini verirler işin içine sigortayı katarlarsa 10.000 TL düz hesap olur.
Bazı firmalar asgeri ücret çalışan çalıştırmıyor. Geçen senelerde devletin verdigi yuzdeyi verdiler. Yine aynı şekilde vermeleri lazım. Asıl problem asgeri ücretli çalışanlar ile asgeri ücret üzeri çalışılan iş yerlerinde olacaktır. Bakalım nasıl davranacaklar.

Önce eğitim vermeyi başarsinlar. Özelikle meslek lisesi hocalarinin bir cogunun ogretmenli dışında işleri oluyor. Çocukları umursamiyorlar bile. Eğitim sistem olarak kötü lakin işini iyi yapan ovretmende yok
Bu mudur yani öğretmene verdiğiniz değer? Tüm suç öğretmenlerde yani kesinlikle haketmiyorlar yani? Çok ilginç bir topluluk olduk hep başkalarını kötülemek üzere.

Bu mudur yani öğretmene verdiğiniz değer? Tüm suç öğretmenlerde yani kesinlikle haketmiyorlar yani? Çok ilginç bir topluluk olduk hep başkalarını kötülemek üzere.
Kesinlikle suç tek başına ogretmenlerde değildir. Aile, çocuğun arkadaş çevresi vb birsuru etken var. Senelerdir iş yerindeki stajerlrden duyduklarım bunlar. Ayrıca son dönemde devlet okullarından çocuklar alınıp açık liseleri tercih eder hale geldi. Ogretmenlerde insandır lakin hiç bir şekilde eğitim yuvalarinda bosvermislik ile eğitim vermemelidirler.

Geri
Üst Alt